Werkzaamheden huis dag 7

geplaatst in: verhalen | 0

Dacht mijn auto op de parkeerplaats te zetten heeft het vannacht gevroren gelukkig kan ik mijn auto klimatiseren zodat het laagje ijzel wegsmelt zo mooi met mijn auto en zo blij ermee dus over een kwartier is het weg zonder dat ik moet koud moet lijden. Mijn auto op een parkeerplek gezet kwam er een overbuurman die zijn auto moest krabben en begroette mij met goedemorgen dat is toch wel fijn als mensen je begroeten en natuurlijk begroette ik hem terug. Ondanks de kou schijnt het zonnetje wel en Erik was hier om tien voor acht snel even een bakkie koffie gezet,wat een crime koffiebonen op gelukkig heb nog een halve zak staan maar moet wel weer bonen halen van de week want denk dat eind van de week deze zak op is.

Erik is begonnen met de voordeur want die duurt het langst om te drogen en dan kan het de hele dag open staan de zon reikt niet helemaal op mijn oprit en de andere delen van het huis staan wel heel direct in de zon. Ik vind het wel fijn iedere dag wat aanspraak in huis en als Erik eraan komt dan hoor je hem in de hal al fluiten dat maakt mij dag ook fleurig en het verbaasd mij iedere keer weer hoe mooi ik het vind worden het voelt nu echt meer eigen terwijl Marco deze kleur ook heel graag wilde en mij het de beste kleur ever is,is het toch bijna twee vliegen in één klap.

Zal meer foto’s maken en ben ook van plan een fotoboek te maken alleen dan wil ik echt alles erin hebben staan.En bij wie ik mijn album laat maken is Journi print daar heb ik sowieso al een aantal fotoalbums vandaan. Ik voel mij zo goed de voordeur is zo mooi bijna net zo mooi als de deur van mijn hart. Ik voel mij zo gelukkig dat kan een iedereen mededelen want ieder dag hou ik meer en meer van mijzelf dat klinkt misschien egoïstisch en dat zal wel zo klinken maar ik kan het wel van daken schreeuwen ik hou zo ontzettend veel van mij zelf.

Erik is de voorkant wezen schuren en de ramen afgeplakt en nu gaat het in de grondverf ik kan jullie zeggen Erik van schildersbedrijf Stiphout&Jongmans levert perfect werk zo trots dat ik hem voor deze klus heb aangenomen.Heb van alles foto’s genomen op de grote foto klik dan zie je alles wat er dinsdag is gedaan,ondanks de zon scheen was het behoorlijk koud maar ik moest er wat voor over hebben.

Woensdag voorspellen ze regen hoop dat het dinsdagnacht regent dan kan Erik weer lekker doorgaan met verven gelukkig is het niet heel veel nog maar hou mijn blog of TikTok in de gaten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *