Wie komt daar nu aan?

geplaatst in: verhalen | 1

Toen we vertrokken zag het er bewolkt uit maar wij zijn van die the hards,die houden ervan als de temperatuur goed is gewoon gaan liggen komt de zon erbij dan is het mooi meegenomen.

We lagen eerst alleen toen kwam Dorit er aan en Marco kreeg al appjes hoe is het weer.Hij schreef terug voor het weer hoeven jullie het niet te doen,maar de gezelligheid is hartstikke goed.

Dirk-Jan kwam er ook aan en Herman en Til waren onderweg. Als de zon doorkwam brandde hij echt goed. Toen belde Maya of we nog lang bleven en tja,waar gaan we anders heen.

We lagen nog lekker en dan zie in de verte een bekend gezicht,is dat Astrid die drie weken geleden op de camping stond hier in buurt. Zij was op doorreis maar dacht ga nog even langs het strandje.

Toen kwam Maya met Sjaak haar hond wat een lieverd is het ook we hebben standaard blikken met knakworsten dus toen hebben we die opgetrokken en opgewarmd heerlijk gesmuld en natuurlijk kreeg Sjaak ook een paar worsten en net als ons kreeg hij ook dorst.

Kreeg nog een mooie bloem van Tanja toegereikt en vond het zo mooi moest er even een foto van maken.

Zaterdag neemt iedereen wat lekkers mee want dan voorspellen ze beter weer dan vrijdag dan gaan we op de Amerikaans style.

Na het eten hadden nog een bakkie thee en koffie gedronken en toen gebeurde er iets waar ik mij echt rot onder voelde. Ik had heet water voor Astrid ingeschonken en vroeg aan Marco om het door te geven nou je zal het wel begrijpen er kwam een scheut heet water over zijn hand,en van de schrik liet hij de beker vallen waardoor onze handdoek nat werd. Gelukkig trok ik mijn been op tijd weg anders mijn bovenbeen verbrand geweest,Marco deed gelijk een fles met ijs tegen zijn hand,dat is wel een voordeel met alle ijsflessen die we tevens als koelelementen gebruiken.

Rond half acht gingen we richting de auto afscheid genomen en moe en voldaan thuis nog wat tv gekeken hopelijk wordt het een mooie zaterdag zoals ze hebben voorspeld.

Liefst EstherđŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *