Wij feliciteren onszelf

geplaatst in: verhalen | 1

Begin dit jaar waren er over aan het praten om een kleine hypotheek af te sluiten ook met het oog dat we in juni klaar waren met het afbetalen van ons stulpje. We werden benaderd door een bedrijf of we een hypotheek wilde afsluiten en eerst moesten we het er samen over hebben. Het werd ons letterlijk in onze schoot geworpen en toen werd alles in gang gezet.

We kregen steeds te horen jullie moet nog deze info leveren en dat moest ik dan na mijn werk opzoeken en doorsturen en volgens Bas onze tussenpersoon konden we al een afspraak maken bij de notaris want het was nog maar een fluitje van een cent dat alles klaar was.

Wij langs de notaris maar die had nog niks ontvangen dus het was een dag voor niks vrij nemen en toen vertelde hij over Edwin die hier in het dorp zit,Marco gelijk gebeld toen we thuis aangekomen het hele verhaal uitgelegd en toen waren we overgestapt en Bas laten weten we stoppen met jullie kunnen jullie alle info doorsturen naar Edwin in Bodegraven.

We moesten een akkoord teken dat Edwin onze tussenpersoon werd en toen moest ik nog gegevens over het UWV doorgeven bleek ik wel de goede te hebben maar het was een te oude datum opnieuw alles opgezocht en doorgestuurd via de mail. Marco ook weer ASR gebeld dat onze nieuwe tussenpersoon onze gegevens in mochten zien en tja,dan zitten we uiteindelijk in augustus en kregen op 9 augustus akkoord dat alles rond is.

De laatste papieren uitgeprint en ondertekend en nu nog inleveren en dan kan Edwin het uploaden en versturen naar ASR en dan afwachten op een afspraak met de notaris zodat hij de hypotheek inschrijving kan doen. Het is wel druk in deze tijd maar hoop dat we snel een afspraak kunnen plannen.

Wij zijn heel blij dat het eindelijk rond is kunnen nu kijken wat we in het najaar als eerst willen gaan doen. Willen ons huis schilderen aan de buitenkanten en ook willen we onze tuin aanpakken dus er staan wat dingen op onze to-do-lijst.

Even lopend naar de Jumbo geweest en broodjes en lever gehaald was wel wat fris maar wel lekker een korte wandeling. Had vandaag eigenlijk een afspraak bij de assistent van HA maar anderhalve maand geleden werd het verschoven dus vandaar dat ik lekker thuis ben. Het zonnetje schijnt het is voor de mooiste dag en wij zijn nu opgelucht dat dit nu achter de rug is.

Fijne Dinsdag,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *