Winterse nachten

geplaatst in: verhalen | 2

Iedere ochtend als ik naar buiten loop en mijn beschermdoek eraf haal dan denk ik gelukkig hoef ik niet eerst mijn auto te krabben,ik zou echt gek worden.
Ga zitten en start mijn auto en dan open ik het hek en kan zo weg rijden en het heeft mij geen extra tijd gekost,super hoor raad het eigenlijk iedereen aan zo’n beschermdoek.
Om niet zo lang door de koud te moeten lopen parkeer ik mijn auto achter het werk het nadeel daarvan is dat ik hem wel voor negen uur weg moet halen want na negen is het betaald parkeren maar dat is voor mij geen punt.
Zo had ik afgelopen donderdag dat ook gedaan en dan zet ik hem neer na de brug want daar kan je ook gelukkig vrij parkeren en veel van mijn collega’s zetten ze daar of bij de huizen aan de overkant van het werk.
Maar ik dwaal weer even af,dus ik had het netjes na de brug gezet en toen ik vrij was liep ik richting mijn auto en wat zag ik tot mijn grote verbazing er was een grapjas die zijn auto zo dicht op de mijne heeft gezet en de andere dacht ik zet hem er voor.
Alleen degene die hem voor mij heeft geplaatst die vergat alleen dat er op de brug zelf een geel doorgetrokken streep staat en daar mag je dan niet parkeren maar ja wat maakt hem dat uit,nu ben ik echt een vrouw die niet echt uit kleine ruimte kan komen dus ik heb anderhalf uur gewacht om te kijken of een van beide bestuurders eraan kwam,maar ik had gewoon pech niemand die er kwam,uiteindelijk bedacht ik mij misschien is de voorste auto van een collega en dan hij hem even verplaatsen zodat ik eruit kan.
Dus ik liep terug naar het werk en vroeg of ze het kenteken op konden roepen en dat deden ze alleen niemand reageerde daar ook op dus ik wist het even niet meer totdat een ASM zei zal ik met je meelopen misschien kan ik hem eruit rijden voor je en ik was er blij mee met het aanbod,onderweg naar buiten heeft hij een andere collega ook meegevraagd en zo ben ik door twee lieve mannelijke collega’s geholpen en kon ik na twee uur eindelijk op weg naar huis.
Dat zou wel een vrouwe ding zijn maar ik ben echt niet een held om er uit te komen dus mijn lieve mannelijke collega’s heel erg bedankt voor de hulp,nu ga ik wel heel goed opletten hoe en waar ik mijn auto nu neerzet……..

2018-01-14-10-37-26.jpg

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *