Wintersweer

geplaatst in: verhalen | 0

Vanmorgen lekker vroeg opgestaan en toen uit het raam keek zag zulke mooie witte auto’s staan.Toen dacht ik ga naar buiten eerst douchen en aankleden warme laarzen aan en hop de buitenlucht in man ligt nog op één oor wel gezegd dat ik weg ben. Liep richting het Raadhuisplein en camera had wel in mijn tas gestopt en zo nu en dan een foto geschoten.Mooi gezicht alles wit en het was best aangenaam weer voor een lekkere wandeling. Verse broodje ingeslagen en beleg ik dacht kan nog even mijn cadeaubon in wisselen die ik had gewonnen met de vriendeloterij.Deze Primera was de twee waar ik keek wat kan ik nemen nou ik heb het uitgeven aan deze leuke boekjes.Maar toen ik het kocht dacht ik alleen misschien gaat Marco weer zeggen wat moet je weer met kinderboeken,dus ik dacht ga lekker gebak meenemen ten compensatie. Jullie zullen wel denken rare meid ben jij,maar soms komen die gedachtes weer opspelen uit mijn jeugd.

Heb het hele dorp afgelopen en als laatste ging naar de kringloopwinkel want ik wilde naar een citruspers kijken maar dat was er niet dus toen ik buiten kwam zag ik dit.En dacht even vastleggen.

Sinterklaas intocht

Ik wilde de intocht van Sinterklaas mee maken dus ben rond kwart over één richting het dorp gelopen en onderweg zag ouders,grootouders met kleine kinderen die aan papa en opa vroegen”als ik Sinterklaas niet goed kan zien door alle andere kinderen”.Dan hoorde ik het antwoordt”dan nemen opa en ik jullie op ons nek” je hoorde duidelijk een zucht van opluchting bij de kinderen. Toen ik aankwam was het al aardig druk de zwarte pieten waren al liedjes aan het zingen en er was twee mannen die het presteerde op de kade. Toen de Sint aankwam met de boot zag je de kinderen roepen en schreeuwen naar de Sint. Geweldig al die vrolijke en blijde gezichtjes en ik was net zo trots om Sint en zijn Pieten te zien.Iedereen een fijn weekend en wel je schoentje neerzetten zodat je wat lekkers erin vind😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *