Zal dit de laatste warme dag zijn.

geplaatst in: verhalen | 0

Het zonnetje schijnt,maar de weerapp geeft aan dat er veel bewolking is met heel af en toe een zonnetje,zullen we het erop wagen. Van sommige bekende hebben we al afscheid genomen die denken dat gisteren de laatste dag was dat de temperatuuruh tot de 26 graden komt.

Maar Marco houdt vol dat we de hele maand september nog kunnen liggen en misschien ook nog in oktober wij zijn ook te positief in dit soort dingen willen niet toegeven dat het afgelopen kan zijn. Vandaag gingen we rond kwart over tien rijden en om iets over half elf waren alle spullen aan laden in onze bolderkar en het zonnetje schijn heerlijk onderweg kwamen we een stel tegen die hun zware spullen moesten sjouwen en dan is dat stuk toch even iets te lang om naar het veld te komen en dan is onze trouwe bolderkar toch een goede oplossing.

We hadden wel een heel apart ontbijt voor vandaag maar wel heel lekker hoor.

Vele hebben nu ook een bolderkar en dat is toch leuk om te zien zoveel bolderkarren op het veld,maar als je eenmaal er één heb ga je steeds meer meenemen hoor,dus U bent gewaarschuwd 🤣🤣🤣🤣.

Er was wel wat blauwalg in het water,maar niet zo erg dat je niet even kan dompelen dus dat deed ook iedereen gewoon. Til kwam ook nog langs en toen had ze iets moois voor mij meegebracht van haar vakantie ben er heel erg blij mee dank je wel lieve schat hiervoor😘😘😘

Deze tekst liet Til mij lezen en dat ga ik ook in mijn boekje neerzetten als begintekst.

Plaatje van het internet gehaald.

We waren op tijd naar huis gegaan morgen weer aan de slag voor een ieder een fijne werkweek,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *