Zal ik mijn boek uitlezen

geplaatst in: verhalen | 0

Wij bespraken om morgen wel te gaan genieten op de Vlietland het wordt niet heel denderend weer maar wel een lekker temperatuurtje dus we zien wel hoe laat we wakker worden. Ik stond kwart voor acht op en Edwin had ons vermeld dat wij de radiator van de badkamer moesten ontluchten en dan de cv-ketel nog een keer bijvullen dan is alles weer zo goed en dat heb ik gedaan hij stond op 1.4 bar en ik heb hem bijgevuld tot 2.0 bar.

Maar ik zie nog geen zonnestraaltje mijn huiskamer binnen komen dus ik kijk maar even naar mijn opgenomen serie. Vind het altijd leuk om te kijken en welke serie is het kijk hieronder maar👇👇.

Rond negen Marco gewekt met de vraag wat zullen we gaan doen,zie geen zon Marco wilde nog een uurtje blijven liggen en ik ging naar beneden om een spelletje te spelen rond tien uur kwam hij beneden koffie gedronken en nu overleggen we gaan toch richting de Vlietland,maar eerst het waterbed bijvullen toen douchen alle spullen overgezet in mijn auto en rond één uur waren op de parkeerplaats en om tien voor twee gingen we lunchen.

Heb mijn boek uitgelezen daar lees in mijn volgende blog over en Marco vijlt mijn voeten wat een verwennerij voor dit meissie.

Op naar mijn volgende boek van dit jaar laat wel op foto zien welke ik ga lezen.

Mondjes maat komen er mensen het veld op de zon is nog niet fel genoeg aan het schijnen maar het is wel heerlijk om hier te zijn.Ben weer eens een in dromenland geweest het is heerlijk om op het veld in slaap te vallen en ontspannend te ontwaken.

Ik heb nog een lekkerbek van gisteren over en we hebben nog restantje rijst met kidneybonen over,en dat is ons avondmaal voor vandaag. Het werd wat frisser dus we zijn naar huis toe gegaan en het viel mij de heenweg al op, dat op de N11 aan lantaarnpalen een vlag hing maar te dom om te zien dat ze omgekeerd was daar wilde ik toch foto’s van hebben dus Marco mijn fotograaf maakte ze en nu weet ik wat er mee bedoeld wordt.

Maar auto op lader en wij gaan nu eten daarom voor nu eet smakelijk en welterusten voor straks,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *