Zaterdag 30 Juli 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Twee afleveringen gekeken van mijn opgenomen serie waar Marco niet van houdt en in de ochtend kan ik dat ongestoord gaan kijken en dan doe ik mijn Hula hoop wil dagelijks de 1000 rondes halen en dat lukt mij aardig dan ben ik ongeveer 12 minuten bezig.

Het is nu negen uur geweest zal Marco even wakker maken dan maar de lekkerbekken halen en dan op naar de Vlietland. Ik rij toch even langs de wasstraat wil mijn auto even schoon hebben het is er niet druk eerst wat munten wisselen in de automaat.

Voor twee euro krijg je vier wasmunten wissel acht euro om want het gaat best snel. Aan het apparaat bekijk ik wat ik wil doen welk programma neem ik.

Begin met mijn velgenreiniging daarvoor moet de rode lans hebben wat komt er een zooi vuil vanaf zeg.

Dan wassen dat doe ik twee keer want dat gaat zo snel 75 seconden daarom en daarna spoelen en daarna een waxbehandeling en dan weer spoelen en dan is het klaar rij hem wel droog.

Even langs de AH twee tijgerbollen gehaald en lippenbalsem want hoorde van Marion dat haar lip was verbrand vandaar dat zij nu een petje op heeft.Dan naar Abram om mijn vis te halen blijk hij nog een weekend er te zijn dan gaat hij drie weken op vakantie dus dan gaan we zijn lekkerbekken missen en moeten wat anders zoeken om te eten. Nog wel even warme kibbeling gehad net uit het vet.

Maar hij wilde aangeven dat hij volgende week voor het laatst is en of iedereen dan contant wilt betalen ipv pinnen heb gelukkig beide altijd bij mij.

Thuis had Marco alles al ingepakt dus we konden gelijk vertrekken komen op het bruggetje is er aan de overkant een auto over het fietspad gaan rijden denk hij dat je je auto op het veld mag parkeren weleens een politieauto,handhavingsauto of van bosbeheer daar over zien rijden. En in het water waren vier mannen aan het vissen zie tussen die twee bruggen eigenlijk nooit.

en dan komen we aan was ik de handdoeken vergeten nu is dat niet echt een probleem want we hebben wel een onderkleed. Wij nemen alvast een broodje,Maja komt wat later.

Maar dat zag ik allemaal niet dat Maja er al was want ik lag alweer hoog en droog te slapen ik ben niet echt gezellig. Het is wel lekker dat ik in het zonnetje kan pitten Marco en Maja doezelen in als het zonnetje achter de wolken zit en ook dan kan ik slapen.

Ondanks dat er best veel bewolking was waren de temperaturen toch heerlijk en op een geven moment bleef hij wat langer weg en dan zie al wat volk opruimen en er zijn mensen die blijven hopen dat hij weer terug komt en zulke mensen zijn wij en nog wel een paar andere.

Alles valt mij altijd op zo ook van een vrouw Thea die heeft een tentje en normaal is zij met een vriend Grey die hem simpel in elkaar vouwt maar aangezien hij op vakantie is,is zij nu alleen en ze weet van haar zelf dat het niet lukt om die tent weer zo klein te krijgen dat hij in zijn hoesje terug kan. Toen vroeg ze wat hulp aan wat mannen die dichtbij haar lagen en die probeerde het en nee het ging niet maar dan zie ik dat niet alleen ik keek maar ook andere mensen en ze kwamen op een te grote ronde schijf en nu hij moet nog een centimeters kleiner worden proberen hem nog dubbel te vouwen maar dat lukt niet,het werd weer uit elkaar gevouwen opnieuw proberen. Maar nog bleven we kijken niemand waagt zich er aan en steeds bleef hij zo groot dat hij niet in de hoes past Thea was er klaar mee dat zij hem als grote schijf meenam en dan lig ik al in een deuk,want als zij hem in de auto wilt leggen klapt hij uit elkaar dan zit zij met een tent in haar auto. Eigenlijk is dat niet heel aardig van mij dat ik zo denk en niet help,maar Thea wilt alleen hulp van mannen en geen vrouwen en ik weet wel hoe dat in elkaar moet dus laat ze maar prutsen met die tent van Thea.

Haar tent ziet er even iets anders uit dan de mijne.
En dan moet hij weer in zijn hoes passen als je op de gebruiksaanwijzing leest is het zo simpel.

Maar nu hadden Maja en ik ook weer iets anders gezien of althans Marco kwam er mee aan een stel dat wat bij ons in de buurt ligt heeft een ligbed waar je tevens ook een stoel van kan maken en Maja mocht even het uitproberen of hij lekker lag en als het opgevouwen is of het zwaar was om het te tillen. Mijn schat is gewoon zo dat hij het allemaal informeert wat het kost,waar je het kan bestellen en wie weet is dit onze nieuw aanwinst op de bolderkar en op de Vlietland.

Het wordt een klein pakket en we hadden het al zitten te googelen en we gaan er nog over nadenken.

Rond vijf uur begon er toch wat druppels te vallen en wat zullen we gaan doen gaan we een tent van ons dekzeil maken of gaan we naar huis,het wordt het laatste alles inpakken en naar huis en om onze spullen niet nat te laten worden hebben we het zo aangepakt.

Gelukkig was het onderweg naar de auto opgehouden en terug gaan heeft geen zin want wachten tot de zon weer komt is geen optie dus waren we rond zes uur thuis,ook wel een keer lekker vroeg thuis te zijn dan kunnen alle ramen tegen elkaar open.

Samen ons laatste stukje lekkerbek en garnalenkroket gegeten en daarna film gekeken en bijtijds naar bed gegaan. Morgen is het zondag dan zou het gaan regen zagen we op de app dus een dagje thuis zitten is ook niet erg kan ik lekker vroeg mijn bed in want maandag moet ik weer gaan werken,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *