Zaterdag 9 April 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Toen ik op stond rond acht uur waren er donkere wolken en ik dacht nog zal zo maar boodschappen gaan doen straks komt er een flinke regenbui aanzetten en dan wil ik lekker thuis onder mijn dekbedje zitten. Ik ging alles alvast klaarzetten tassen mee,manlief groeten en op weg naar Abram.

Eerst naar de Aldi want daar zag ik in de folder een garnalenring met chillesaus staan en was heel benieuwd hoe je die klaar moest maken dus mijn wekelijkse boodschappen ingeslagen en van dat artikel een foto gemaakt en nu nog naar Brood&Ko om onze lekkere tijgerbollen halen.

Bij Abram begon het zachtjes te hagelen en gelukkig waren er niet veel mensen zodat we allemaal onder de luifel konden schuilen. Vroeg of hij de lekkerbekken iets langer kon door bakken meer krokanter weet niet of Marco dat ook zo perfect vind als ze door gebakken zijn.

Terug thuis toen zag ik bij de tuindeuren de zon er door komen en dacht oké het gaat dus geen nat weekend worden en een half uur later komt er een stortbui met hagelstenen fout gedacht door kleuter. Het wordt weer een gezellig film dagje vandaag denk ik hoe gelukkig niet meer de straat op.

Over die garnalenring moeten we even nadenken misschien lekker met de paasdagen als tussendoortje maar dat zien we dan wel weer. We leven nu de paasdagen zijn pas over een week en misschien is het heerlijk Vlietlanden weer.

Fijne Zaterdag gewenst,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *