Zaterdag visdag

geplaatst in: verhalen | 1

Het wordt supermooi weer en we eten altijd vis op zaterdag,maar de viskraam is er niet dus bij de visboer in het dorp gehaald,ziet meteen het verschil twee lekkerbekken €7,90 en normaal halen we er vier voor een €10,-Het is lekker rustig op VL en volgens Chris onze VL vriend waaide het 13 knopen,maar in het zonnetje is het heerlijk vertoeven andere VL gasten wagen zich in het water,ik deed ook een poging maar het was ijskoud snel opwarmen in de zon.

Onze andere VL vrienden Tess en Marjan komen uiteindelijk ons vergezellen en op het veld begint het ook wat drukker te worden onderhand heb ik al twee bolletjes met vis naar binnen gewerkt.Op een app ben ik aan het vergelijken wat de temperaturen zijn.Tja,we weten niet of VL nou bij Leidschendam of Voorschoten hoort maar dan maar alle twee erop en natuurlijk onze woonplaats.

Maar lekker een ijskoffie genomen na het eten dat gaat er altijd wel in.En na het eten tijd voor een dutje van deze kleuter ik slaap echt overal en door alles heen maar in het zonnetje ligt het ook zo heerlijk.

Marjan die ging een stukje zwemmen echt een bikkel hoor in het koude water nu kwam ze terug met een steen met allemaal mosseltjes.Maar na allemaal foto’s geschoten te hebben heeft ze het weer terug het water gebracht maar het was nog super lekker en natuurlijk ook gezellig,Mart en Regina die kwamen aan de kant,normaal blijven die zitten vaak op hun boot maar nu wouden ze toch in het zonnetje genieten en daarom voegde zich ook bij ons.Rond een half negen namen we afscheid en even hun boot in het donker gefotografeerd zij blijven vannacht op de VL slapen,toch weer lekker genoten op VL.

  1. rietepietz

    Het was zeker nog heerlijk weer, wij hebben heerlijk gewandeld langs de vliet maar dan het deel tussen Rijswijk en Delft. Er is best veel verschil tussen lekkerbek, als die gemaakt is van kabeljauw is het duurder, en lekkerder, dan van wijting.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *