Zet hem daar maar neer

geplaatst in: verhalen | 3

We hebben ook wel van alles wat er door de straat heen komt of parkeert. Marco hoorde al een zware motor brommen en keek uit het raam en dacht ga je hem werkelijk daar neer zetten. Ik zou nieuwsgierig als ik ben moest het ook even bekijken en ja,hoor nog een klein stukje naar voor,motor uit stapt uit het gevaarte,drie pogingen om de deur af te sluiten,blijk het de verkeerde sleutel te zijn. En kijk waar ik het nu over heb.

Zo die staat mooie geparkeerd op de stoep wat een grote tractor de persoon die eruit kwam was denk ik iets groter dan ikzelf,nou zag ik dat deze persoon voor hij uitstapte zijn schoenen aan moest trekken en dat had ik ooit eerder ook weleens gezien.

Vroeger speelde ik met de buurjongens altijd in de zandbak achter onze flat met auto’s en maakte we hele bouwwerken wat een tijd was dat zeg.

Laatst reed er een tractor met aanhanger door de straat zo’n bakbeest kan je in zo’n smalle straat niet eens passeren.

Volgens mij is deze dezelfde als hier nu geparkeerd staat nee even goed het nummer bekeken tis een andere maar van de loggia lijkt het net een speelgoed tractor.

Even in een drie Luik en dan hebben we ook vrachtwagens die ergens iets moeten lossen.

Zo zie je maar weer wat er door je straat heen baggert en ik hou alles scherp in de gaten🤣🤣🤣.

Share this content:

3 reacties

  1. Maand mei | Esther'sdairy

    […] Ik denk dat iedereen wel eens zo’n bakbeest hebben zien rijden op boeren landweggetjes of met die boeren protesten waarbij zij zoveel files veroorzaakte.Hier mijn blog erover onder de titel: Zet hem daar maar neer […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *