Zeven jaar trouwe dienst bewezen

geplaatst in: verhalen | 2

Ik heb een Suzuki Alto en na bijna zeven jaar gaan we uit elkaar we hebben zoveel kilometers gemaakt van Bodegraven naar Amsterdam en weer terug. Hij heeft mij nooit in de steek gelaten en heeft zijn controles heel goed door staan. Het lijkt wel of ik het over een persoon heb in plaats van mijn mooie autootje.

Ik gun hem nog wat meer kilometers en ook een andere bestuurster maar lief autootje het afscheid komt er wel aan. Misschien denken jullie dat ik gek ben omdat ik zo over mijn alto praat maar ik was echt één met hem,hij hield mij warm in de winter en droog met regen hij was echt een super goeie auto.

Dit was de eerste auto die met mij 140.000 km samen door heb gebracht ik eerste dag was best spannend voor het eerst van Bodegraven naar Amsterdam toen moest ik je buiten parkeren met regen,wind en sneeuw de laatste jaren mocht je schuilen in de parkeergarage plaats nemen.

Nu ga ik je inruilen voor een ander klein autootje en dan hoef ik niet te schakelen en dan hoef ik niet meer te tanken dat is wel even iets anders dan jij was.

Lief autootje dank je wel voor alle goede rijplezier die wij hebben beleefd,

Liefst Esther 😘

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *