Zevende vakantiedag (Maandag)

geplaatst in: verhalen | 0

Ik werd wakker gedoucht aangekleed(dat is echt wel vervelend aankleden,om niet lang daarna weer uit de kleren te gaan)maar eerst wat boodschappen ingeslagen broodjes en vlees voor de dinsdagmiddag want we gaan met een groepje wat eten samen. Onderweg belde Dennis:”waar zijn jullie”. We waren er bijna op de rotonde Voorschoten/Leiden is altijd druk maar we moesten wat plaatsen in onze auto vanuit hun auto. Dennis zou bellen als hij op de parkeerplaats was dus ik had de bolderkar op het veld en had het één en andere al uitgepakt toen Dennis belde,ik liep weer richting de auto maar het was echt zo heet het zweet druppelde van mijn voorhoofd.

Samen liepen we naar het veld en ja,hoor de bosbeheer reed net over het veld en we werden verbannen naar het hondenstukje, voor mij niet een heel groot probleem alleen zit je zo ver van het water af en daar is weinig tot geen schaduw en als je eenmaal schaduw vind dan zit je zo op elkaar. Alles over verhuisd en daar neergeploft althans ik moest eerst afkoelen want onderhand leek het wel dat onder een douche stond van je eigen zweet.

Ik had echt een honger dus lekker een broodje gegeten en met deze temperaturen veel drinken en verkoeling zoeken.

Tineke had komkommer en een tomaat bij zich lekker tussen mijn broodje gedaan. En toen weer verkoeling zoeken en eindelijk er was een schaduw gekomen dus wij alleen onze handdoeken mee en liggen maar en normaal ligt Treintje daar die moest even kijken of zij nog wat schaduw kon vinden, maar eerlijk is eerlijk dit is haar plek en wij zijn indringers dus we hadden onze kleden wat dichter naar elkaar toe gebracht.

Omdat we niet ons normale plek lagen waren de mensen in de war en daarom haalde Marco Nienke en Jamie maar op en kwamen ze bij ons aan het hondenkantje liggen heb al met Nico samen gezwommen en voor de tweede keer met Dorit,Nienke en Jamie maar dan moet je een stuk verder wandelen.

Nienke had pannenkoeken bij zich die warmde we op en hebben die met zijn vijven gegeten,Dennis wou niet hij at zijn salade maar dat is ook lekker een pannenkoek op het veldje eten hoor.

En van Tineke kregen we een koekje die kende ik nog niet.

We hadden nog knakworsten die hebben we opgewarmd en lekker gesmuld later kwamen Menno en Daan nog bij ons liggen en toen het zonnetje onderging kwam Jan ook nog onze kant op en daar bleven we liggen bijna elf uur en toen gingen we naar huis.

Maar deze foto wil ik jullie niet onthouden en Dennis heeft met nadruk gevraagd hem op mijn blog te plaatsten.

Samen met Tineke onder de parasol van Ola maar dat was niet omdat we ijs verkochten🤣🤣🤣.

Maar we hadden ons stuk wel heel mooi versierd.

Morgen gaan we weer een hele gezellige dag ervan maken,voor nu welterusten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *