Zijn we de enigste op VL

geplaatst in: verhalen | 1

Het veld is zo goed als leeg als we aankomen er zit een man in de verte op een bank met zijn broek nog aan en tegen het huisje van de toiletten zit een andere man wel naakt. Als de foto’s maak zie je niemand in verband met privacy laat ik alleen mijn eigen man zien,maar het heeft behoorlijk geregend aan alle plassen te zien.

Maar hij ging er weer vandoor want de wolken die blijven zo donker,maar daarachter zie je lichte bewolking en wij blijven lekker liggen.

En wij zijn nu echt de enige op het veld. Tot er twee oudere mannetjes zigzaggend over het looppad aankwam en een gezin met kano aankwamen varen heb ik nog x aantal foto’s gemaakt.

Wil je liggen heb je goede onderzeil nodig of zoals wij besloten hebben een groot dekzeil kopen met wat haringen.

Ontbijtspek wordt wat uitgebakken dan het spiegelei erin en dan op een bolletje heerlijk een Vaderdag ontbijt/lunch voor mij schat.

We zijn echt ontzettend blij met ons kookstel nu kunnen heerlijke uitsmijters maken maar deze is voor mijn schat. Fijne Vaderdag schat love you💋💋

En daarbij heb ik wel een klein presentje gekocht met een kaart en een persoonlijke tekst erin geschreven.

Ik kan heel lekker relaxen of eigenlijk tukken op het strand. Ja,dat gebeurd mij geregeld leg mijn hoofd op het kussen en Esther is vertrokken naar dromenland. We eten lekker thuis een tartaar met krieltjes en wortel met witte kool salade Marco wilt het op brood met wat jus. Daarna een lekker toetje aardbeien met slagroom.

Morgen weer gewoon aan het werk,wordt niet lekker weer verwachten veel regenbuien dus even geen Vlietlanden.

Liefst Esther 😘

  1. Maand Juni | Esther'sdairy

    […] Zijn we de enigste op VL het is niet bijzonder mooi weer als we aankomen maar het beloofd in de loop van de dag beter te worden dat kan je hier lezen of het zo is. […]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *