Zo nieuwsgierig

geplaatst in: verhalen | 0

Aan de rondweg staat deze boerderij en iedere keer wilde ik kijken hoe het eruit ziet zo’n kaasautomaat en op een dag ik weet niet waar we vandaan kwamen toen opperde ik ben zo benieuwd hoe dat eruit ziet dus Marco zei:”dan gaan we er toch heen”. Ik moest wel terug dus ik draaide de auto en reed de auto bij de eerste rotonde nam ik de afslag naar rechts kwamen we op een ventweg en toen het hek door.

We zagen we een piepklein huisje/hut maar dachten er niet bij na misschien is dit het wel op het erf heeft Marco het aan een man gevraagd die uit een grote schuur kwam. En die wees naar het huisje/hut dus wij weer keren en daar naast gaan staan.

En als je de deur opent dan zie die automaat staan en daar lagen wat stukken kaas om jou kaas te willen Jong,jong belegen,belegen of oud moet op een knop drukken tot jou kaassoort te voorschijn komt en dan kan je van klein stuk tot groot stuk kiezen dan betaal je met pin en dan haal je,je kaas eruit.

Ze staan ook op de kaasmarkt want dan fotograaf ik ook alles het is wel handig maar we namen niks mee want jonge kaas was op en Marco eet alleen jong. Maar nu weet ik het dan voor een volgende keer.

Nou ook weer reclame gemaakt voor de Boeren althans de boer bij mij uit het dorp. Wie weet gaan we wel ons stuk kaas daar halen ooit.

Is wel mooi om te weten dat je zo je kaas kan gaan halen alleen na negen gaat de deur op slot dat is ook goed om te weten toch,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *