Zo trots op mezelf

geplaatst in: verhalen | 0

Zondag:

Het super weer en dan zijn we altijd op de Vlietland. Ik heb het er vaak over in mijn blogs maar ik geniet er altijd van om daar mijn dagen door te brengen omdat het je zo’n vrijheid geeft lekker in je nakie de dag doorbrengen en met mij zoveel mensen. Lekker jezelf zijn en geen mensen die raar naar je kijken soms wel als ik weer iets gedaan heb waar ik ontzettend trots ben dan moet iedereen het weten. Nou zwem ik wel een keer van ene strandje naar het andere strandje dat ik het van mezelf knap vind want 7 jaar geleden ging alleen mijn voeten nat maken maar hoe langer we komen is er steeds meer en meer bijgekomen stukje zwemmen,duiken en een enkele keer door de benen van Marco duiken en nu 8 jaar verder zwem ik een stukje dus. Vaak ook mer een vriend van ons en hij probeert mij ook vaak advies te geven tijdens het zwemmen want ik wil te snel dan kom ik kapot aan.
lrg_dsc03784

Maar afgelopen zondag waren er een ander stel ook aanwezig die hadden een bbq bij zich dus we gingen onverwachts mee eten. Marco ging met hun kaarten(pesten) maar ik deed niet mee omdat ik slecht tegen mijn verlies ken. Het was super gezellig dat we ineens voelde dat het best fris werd dus Joost was met de boot gekomen en die kwam met kussens en dekens aan,dus we zaten lekker knus bij elkaar maar op een gegeven moment zijn we maar gaan inpakken om naar huis te gaan onderhand was het half elf met een zaklamp op onze mobiel vervolgde we onze weg naar de auto. Ik zeg altijd gezelligheid,kent geen tijd.

Maandag:

We waren bijtijds op het strand het werd zo heet dat we twee plekken willen 1 in de zon en 1 in de schaduw nou denken jullie wat een egoïsten zijn ze nou we willen van beide wat en iedereen die doet het dus het is bij ons op het strand niet gek hoor. Ook vandaag lekker mijn baantje gezwommen eerst met Marco en later met Dennis zo lekker sinds ik zo aan het water gewend ben. Vandaag moeten we wel vroeger naar huis toe want de volgende dag moet ik werken.

Dinsdag:

Als ik werk kom ik altijd later naar de VL toe en soms neem ik broodjes,maaltijdsalades of iets anders te eten mee,want eten altijd daar op het veld. Vandaag kwam ik aan en snel uit de kleren en gelijk afkoelen soms blijf ik heel lang in het water,maar de andere keer duik ik erin en dan groet ik de andere en dan ga ik nog even snel terug in het water zo ook vandaag.
Dennis zei kleuter we gaan vandaag weer zwemmen hé en ik wil graag zwemmen en het maakt mij niet uit met wie ik zwemmen ga,dus na ons sigaretje zijn we rustig naar het water gelopen en we liepen naar het diepe toe en toen begonnen we aan ons zwem.
Ik heb soms de neiging om halverwege op mijn rug over te gaan maar Dennis zei we proberen het hele stuk schoolslag te doen en ik merkte dat het best goed ging met de aanwijzingen die Dennis gaf langer drijven en niet te snel slagen maken anders wordt je te snel moe,dus ik kwam daar eindelijk in het begin leek het heel lang te duren maar naarmate ik het vaker doe merk ik dat het best snel gaat.
We liepen niet gelijk naar de kant en toen zei Dennis laten we het proberen om ook weer terug te gaan en ik twijfelde even maar dacht waarom ook niet dus we begonnen aan de terugreis en halverwege was ik wel kapot dus ik ging verder op mijn rug alleen dan kan ik geen richting bepalen en onderhand zwom ik steeds naar het midden toe en Dennis houdt het gelukkig heel goed in de gaten dus hij duwde mij steeds weer naar de andere kant maar toen ik bijna bij ons strandje was riep heel hard naar Marco die snel kwam aangerend en toen liet ik mij in zijn armen vallen en vroeg heel zachtjes hoe vond je het.
Nou hij was net als ik apetrots erop dat ik het wel even gedaan heb,omdat wij al heel lang op de VL komen kennen de meeste mij ook wel en ook dat ik pas deze zwemprestatie maak dus iedereen zei ook zo dat heb je goed gedaan je mag er zeker trots op zijn dat je dat wel even gedaan heb……
Dennis dank je wel dat jij met mij deze zwem heb gemaakt zonder jou heb ik het niet gedaan……….dank je wel…..
Nou we moesten weer vroeg naar huis toe,maar we hoorde dat het de rest van de week niet echt mooi zou worden dus Marco en Dennis die waren aan het praten over mosselen eten en toen zei Dennis anders komen je van het weekend bij ons zo dat Esther ook ons huisje kan zien hoe die is verbouwd en zo gaan we mosselen eten ……..

Zaterdag:

Ik was lekker vroeg vrij en Marco die had al mosselen gehaald die bij de concurrent goedkoper waren dan bij ons en hij was ook al druk bezig geweest met kruidenboter aan het maken en ik hoefde alleen toen ik thuis kwam mij te douchen en om te kleden en toen konden we vertrekken.
Onderweg naar het huis van Dennis en Tineke hadden we veel hinder want er was een straat afgesloten en de tomtom gaf steeds aan dat we moesten keren en toen besloten we gewoon steeds rechtdoor te gaan en toen ging Tomtom met ons mee en uiteindelijk waren we iets later bij hun aangekomen ze zaten lekker voor de deur want de zon schijn wel lekker alleen geen weer voor de VL…….
Tineke en Dennis hebben zo’n schattig hondje Lola…….even wat foto’s gemaakt van de lieverd.

Tineke was bezig met het schoonmaken van de mosselen en daarna werden ze in de pan gedaan Dennis en Marco waren weer bezig om Tineke gek te maken zodat zij geen plastic borden ging zetten maar het mooie service en zo eten we heel chique want dan begonnen ze Esther gaat er foto’s van maken en dan schrijf ze er ook een blog over.
Dus hier even wat foto’s met toestemming van de betreffende personen…..

Tineke super gemaakt ik heb werkelijk lekker gegeten mijn buikje lijkt nu zelf op een grote mossel……..Dank jullie beide voor de gastvrijheid……..jullie zijn top mensen
Love you both……….
Liefste Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *