Zo warm

geplaatst in: verhalen | 1

Gisteren moest ik eerst mijn auto ophalen bij de garage en dat wilde ik heel vroeg doen want het werd tropische warm en had de dag ervoor een gasstel besteld bij bol.com om wat stabieler te kunnen kokkerellen want met de gasbranders die wij ging het ook heel goed maar je moest je pan wel vasthouden.

Maar nu hebben we deze en daar gaan andere flessen in en dat ben ik gaan halen gelijk in Woerden bij de action overal waren ze best prijzig.

We hebben die van Til geprobeerd en best handig dus gisteren hamburgers gegeten met een broodje.

Tafel was ook ontzettend handig ben daar nou weer op zoek naar we nemen zoveel spullen mee en toch wordt het altijd gebruikt.

Heb weer voor het eerst van strandje naar strandje gezwommen met Rob en Nico en moet er altijd weer inkomen ga te snel waardoor ik buiten adem raak gelukkig verder op mijn rug gegaan en dan wil ik eigenlijk een zwemplankje marco ziet mij daar al mee aankomen want kleuter heeft al te veel zwemspullen gekocht,duikbril, zwemschoenen,zwemhandschoenen. Het was gisteren een latertje gezelligheid kent geen tijd hè rond elf uur thuis en ons pakketje lag achter het hek.

Meteen uitgepakt en de gasfles erin aan gedaan en ja we zijn tevreden erover nu alleen morgen eten erop maken en zien hoe snel het zijn werk doet. Tot nu toe genieten we van onze dagen op de Vlietlanden en op de valreep kwam Joost en Nienke dus dan wordt het altijd laat beide geen verplichting om morgen vroeg op te moeten wat gaan we morgen eten zal een kleine beetje van de sluier onthullen het zijn braadworsten.

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *