Zomerkrassen AH

geplaatst in: verhalen | 0

Ze zijn er weer de kraskaarten die ontvang je bij €15,- aan boodschappen ik zie ze in mijn AHapp verschijnen maar ik weet dat pas als ik de reclame zie op tv en dan kijk ik pas in mijn app en ik had er al drie erin staan dus gelijk heb ik ze open gekrast dat gaat super handig je vinger op de plaatje maar daarvoor moet je eerst drukken op krassen en wat zat er onder kraskaart nr 1. Een chocoladereep van Côte D’Or BonBonBloc en het was de smaak vanille & Crispy cacao ja ik stopte het in mijn mandje nadat ik het had gescand dat is wel de bedoeling ondanks het gratis is willen ze wel weten wat je als consument aan de AH besteed die ligt erin.

Naar het volgende artikel die gekrast heb moest ik naar de koelkasten toe want ik mocht een goedemorgen mee nemen en welke neem ik dan mocht tussen twee kiezen en deze heb ik genomen.De banaan,kiwi en aardbei daar zitten wel heel veel koolhydraten in maar ik nam het toch mee de tweede gratis artikel van zomerkrassen.

De derde die ik de zelfde dag mee nam stond ook in de koeling maar ik kende het niet maar dacht kan het gewoon proberen en toch moet ik op mijn koolhydraten letten maar af en toe mag ik mezelf trakteren toch vind sowieso dat ik goed bezig ben en ben er heel trots op.

Alpro zuivel neem ik sowieso geregeld mee maar dan met no suger erin maar dit was maar een heel klein pakje met chocolade smaak en ik kwam net van mijn training vandaag dat was de laatste les want beide begeleiders gaan een weekje op vakantie het gaf mij wel een boots met die protëine erin en wilde wat vis halen alleen die viskraam stond er niet waarschijnlijk zijn ze op vakantie natuurlijk heel erg gegund ik heb de mijne al gehad.

Deze heb ik van de week meegenomen vochtige toiletdoekjes wel heel handig als je ergens naar toe gaat dan heb je altijd je eigen toiletpapier bij je en welke geur heb ik meegenomen de Shea Butter die rook heel lekker en ik heb nog een kraskaart maar dat haal ik van de week wel even.

Tis niet dat ik echt kijk op die €15,- ik koop gewoon mijn boodschappen en heb ik een kraskaart is leuk om het te krijgen een gratis artikel weet niet hoe lang het nog is maar we zien wel wat ik extra gratis kan nemen.

Tot de volgende zomerkraskaarten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *