Zomerse kleuren nagellak

geplaatst in: verhalen | 0

Heb in mijn hele leven nog nooit nagellak gebruikt maar kreeg de laatste keer dat wij een kerstpakket kregen van ons werk zilverkleurige glitter nagellak en toen zei Marco waarom doe je dat niet eens een keer op…….ik probeerde het met veel eraf en erop doen na een aantal keren dacht nu is het wel goed en ik laat het erop…..nou moeten jullie weten dat ik nog nooit make-up op heb gehad en nu ineens lak ik mijn nagels…hihi….Marco heeft gelijk een paar potjes gekocht met verschillende kleuren en ik heb maar gelijkt een remover extra gehaald en demak up want ik moet nog steeds oefenen….ben er echt een leek in…..van mijn nicht Byanka in Duitsland heb ik gezien hoe mooi ze haar nagels lakt ze gebruikt een stokje die ik ook heb gekocht nu om overige nagellak weg te halen….
SAM_0705SAM_0708
En zo heb ik sinds twee weken geleden mijn nagels fel geel gelakt ik merk dat het best een werk is om ze mooi te lakken…..nu heb ik het wek 6 keer erop gehad en 5 keer eraf gehaald tot ik het mooi genoeg vond…..en ik kreeg op mijn werk van verschillende klanten te horen dat het een mooie en opvallende kleur was maar dat het wel heel apart bij mij stond….andere vonden het heel gewaagd dus ik was er wel blij mee met alle reacties die ik kreeg maar was best wel trots op mezelf dat ik het toch mooi en goed er op had gekregen…..
gele nagels
En vandaag vond ik het tijd om een andere kleur erop te zetten en het is de kleur blauw geworden alleen weet ik niet of het hemels blauw is of baby blauw maar ik vind het een gave kleur om te het te hebben……dus ik heb het gedaan want over een week heb ik vakantie dan heb ik een mooie andere kleur op me nagels….
blauwe nagels
voor alle experts ik ben er echt een leek in want ik moest er nooit iets van hebben en na 46 jaar doe ik het eigenlijk voor het eerst in mijn leven mijn nagels een kleurtje geven dus ik vind het wel een prestatie van mezelf dat ik het doe en er leuke reacties op krijg………ik heb nog een lange weg te gaan om het zo mooi en perfect te krijgen zoals het eigenlijk hoor…… en gelukkig heb ik genoeg kleuren om mee te oefenen…….maar mijn schat is er tevreden mee en ik ook…
SAM_0706
Mijn laatste twee weken voor ik vakantie had wilde ik een andere kleur nagellak op en zo koos ik voor een aparte kleur en dat heb dat heb ik tot in mijn vakantie gedragen jullie zullen wel denken wat voor kleur zal het geworden zijn nou…..kijk dan maar even naar mijn foto…..
20150902_12552920150903_222304
Ja het is dus groen geworden en ik vond hem wel heel apart hoor…..en nu ik weer aan het werk ben heb ik de kleur ook weer veranderd en daar laat ik ook weer een foto van zien…..
20150909_122937

Welke kleur vinden jullie heel mooi…???

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *