Zomertime

geplaatst in: verhalen | 1

Zaterdagnacht moest de klok verzet worden want de zomertijd gaat in en dan gaat de klok een uur vooruit,had het de klok van ons stil gezet zodat ik de volgende morgen hem alleen op tijd moet zetten en een zet aan de slinger moet geven.
Toen ik om kwart over zes even naar de toilet ging wist ik niet of man schat zijn wekker al vooruit had gedaan dus met een verwarde kop kroop ik weer lekker tegen hem aan.
Ik hoorde de vogels wel mooi fluiten maar dacht ik leg net weer lekker.
Ben toch wel weer in slaap gevallen en werd wakker omdat ik mijn schat niet meer naast mij voelde en dacht hoe laat zou het nu eigenlijk zijn,ik keek opzij en zag de klok kwart voor elf aangeven.
Ik liep rustig de trap af en zag mijn schat op de bank zitten en vroeg aan hem boven staat de klok op kwart voor elf maar is de wekker al vooruit gezet of nog niet.
Manlief antwoordde nee schat dat moet nog gebeuren en toen vroeg ik hoe laat is het nu dan want mijn schat heeft de klok beneden nog niet aan het werk gezet.
Hij antwoordde het is kwart voor twaalf dus zet jij de klok maar weer aan,draaide de wijzer naar de juiste tijd,maar toen bedacht ik mij en zei wow ik heb echt lang geslapen zeg,waarom heb je mij niet geroepen.
Manlief zei je sliep nog zo lekker dus ik dacht laat haar nog lekker liggen ze zal het wel nodig hebben.
Ik die normaal altijd vroeg uit de veren is,komt nu bijna in de middag naar beneden toe.
Kreeg een lekker warm bakkie thee en dacht ik krijg nu ook wel trek dus ik heb gelijk een ontbijt gemaakt of is het nu al weer lunch tijd……….what ever ik heb heerlijk voor ons een lekkere uitsmijter gemaakt……….
Mensen geniet lekker van deze mooie dag…………
Liefste Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *