Zondag 6 maart 2022

geplaatst in: verhalen | 0

Ik stond vanmorgen op en ik dacht wat ga ik doen,eerst maar een kop thee zetten tv aan
want kijk steeds naar het nieuws over de Oekraïne wat heeft één persoon te weeg gebracht,wil zijn naam hier niet noemen want ik krijg daar gewoon een rot gevoel van.

Marco had een kleuterfilm opgenomen zo worden romantische film door hem genoemd het gaat over Cinderella of hoewel Assepoester. Ik vond er weinig aan want deze Assepoester had een medallion waar zij commando’s uitvoerde en er werd veel liedjes in gezongen dus de tv was op de achtergrond en ik speelde mijn spelletje.

Op een gegeven moment kwam Marco beneden en ondertussen scheen het zonnetje ook heerlijk door de tuindeuren en ik twijfelde zal ik voor de open deur liggen in het zonnetje of blijf ik spelen,Marco zei:”als je dat wil doe je dat toch”. Kussentje mee en ik lag heerlijk,mobiel bij de hand want Joost zou bellen als alles goed en wel was overgezet van mijn WordPress blog.

Ik was zoals gewoonlijk ingedommeld en hoorde pas later mijn mobiel afgaan en Joost was aan de lijn moest nog wat dingen weten dus ik was meteen klaar wakker heb alles doorgestuurd en ik moest afwachten en nu kan ik weer foto’s plaatsen en ik zet hier nog een link kunnen jullie er zo op komen maar eerst alles uitproberen.

https://motherdairy.blog/zondag-6-maart-2022/

Marco heeft ook nog een uurtje geslapen maar een mooie zondags dag is het geweest ik ben zo gelukkig en heb Joost duizend maal bedankt dat hij mij heeft geholpen. Nogmaals Joost dank je wel dat je mij hier mee geholpen heb je bent een schat om hier tijd voor mij in te willen steken,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *