Zondagochtend wandeling 1

geplaatst in: verhalen | 0

Marco dacht”kleuter,gaat er weer te vroeg uit”. Maar toen ik vertelde:”het is al kwart voor negen en ik ga even lopen”,was het goed. Kwam ik beneden had ik mij voorgenomen om even de radiator van de badkamer te ontluchten want die was alleen aan de onderkant warm. Had het opgezocht op het internet en dat was een van de oorzaken en anders moest er een monteur bij komen.

Eerst de cv-ketel bijgevuld was weer op 1.1 bar en toen ben ik gaan wandelen wat was mijn plan ik wil weten waar de Vormade in Bodegraven Broekvelden was. Eerst de hooglanders bekeken ze zaten heerlijk in het zonnetje. Daarna met de bocht mee links af en dan rechts de brug over en toen zomaar een zijweg ingeslagen. Kwam in een woonwijk terecht en dacht die loop ik tot ik bij de spoorweg uitkwam en daar ben ik linksaf gegaan richting de Vrije Ness waar Abram en Roland(groenteboer)op de zaterdags staan en voor ik over zou moeten steken ben ik in plaats van rechts naar links gegaan en dan alleen rechtuit lopen.

Voor het eerst een zag ik bus halte in Bodegraven dat was voor mij een hele verrassing want die gaat richting Gouda zo kom je nogal veel te weten. Eindelijk kom ik bij Vormade Broekvelden aan zie wat jonge sporters met ouders die naar een uit wedstrijd moeten en het is al een gezellige boel allemaal door elkaar pratend en de ouders nog in slaapstand achter hun aanhobbelen.

Dan neem ik weer een of andere zijweg weet niet eens waar ik lees wel de straat borden maar die zeggen mij helemaal niets. Bourgondischelaan en toen helemaal rechtdoor gelopen op een gegeven moment kom ik op een brug terecht ik kijk links, rechts nu herken ik het het is brug naar de brug van de trein en hier onder loop en rij ik vaak aan de overkant ga ik rechts tot de rotonde en dan ga ik rechtsaf richting huis.

Samen geluncht kaiserbroodjes die ik heb afgebakken in de oven ik doe er zelf afgesneden leverworst op en toen besloot ik nog een half uurtje te wandelen ik voel dat ik steeds meer en meer er van hou om te lopen kom wel moe thuis,maar ook heel erg voldaan.,

Foto’s zijn nog steeds te bewonderen op mijn Facebook pagina: https://www.facebook.com/Mijnstory/

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *