Zonnen in eigen tuin

geplaatst in: verhalen | 0

Toen ik terug kwam van de sportschool ben even het dorp in geweest wist nooit dat er een markt was het is niet heel groot maar alles wat je nodig heb is aanwezig:een bakker,een groentemannen,een visboer en een bloemenkratjes,een nacht-kledingkraam een kledingkraam en een kaasboer en dacht Abram die visboer op zaterdag is niet meer dus ik moet wat anders toch en had trek in kibbeling dat kocht ik ook maar het is niet zo wat ik van Abram gewend was lekker wat door gebakken heb het thuis op een broodje gegeten.

Even zitten snuffelen bij de kleding en dacht Esther we gaan ons huis wat opvrolijken ook uit het oogpunt van dat de Pasen voor de deur staat dus drie bossen voor een tien meegenomen en ik heb ze bij de grote tafel staan naast Marco z’n urn.

Heb mijn kleedje gespreid en heerlijk geslapen twee uur lang en dacht ga straks lekker buiten eten.

Op een gegeven moment werd het wat fris buiten dus alles naar binnen gehaald en nu lekker op de bank woensdag een afspraak met de HA en wat ik nog niet eerder heb verteld is dat ik op een website van Rouwen in het dagelijkse leven een rouwmeter heb ingevuld en daar van heb ik woensdagmiddag een bel-afspraak mee met Emily die een wetenschappelijke onderzoek daar na doet.

Nu heerlijk relaxen straks nog een beetje eten want op een banaan en een broodje kibbeling en een klein beetje kan ik niet leven🤣🤣🤣🤣,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *