Zuivelhoeve toetjes

geplaatst in: verhalen | 0

Ik kan mij niet herinneringen dat ik een toetje van de zuivelhoeve gekocht heb maar ik zocht een toetje voor vanavond en liep het hele schap langs op zoek naar iets lekkers. Toen zag ik deze staan en dacht dat ziet er lekker uit en dat voor één euro en ik nam er nog één mee maar dat vermeld ik de volgende keer.

Toen ik dat vanavond pakte om het in twee bakjes te scheppen zag ik dat het een Limited Edition was en dat wordt volgens mij eenmalig gemaakt maar wat gebeurd er als mensen het zo lekker vinden wordt het dan nooit meer gemaakt en verkocht.

Lemon cookie het klinkt heel lekker en fris denk ik. Eigenlijk nooit een ander merk toetje meegenomen wel vaker van de Aldi of Lidl dat zijn eigen merken.

Maar de eerste hap is echt verfrissend en heerlijk romig ook de lemon smaak is zacht en verfijnd van contrast het is echt heerlijk. De lemon is een beetje dikke substantie dat prikkelt je smaakpapillen en het is echt lekker.

Marco vond het wel gaan,maar ik was wel om ik ga vaker een toetje scoren van de zuivelhoeve zoek je een lekker toetje dan moet je deze echt een keer proeven,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *