Zwemles 1 februari

geplaatst in: verhalen | 0

Ik was best aan de late kant maar ik heb altijd al mijn zwempak aan dat vind ik makkelijker dan daar helemaal gaan omkleden.Nu stond ik voor het hek en weet je normaal kijk ik altijd op de mijn Optisport app wanneer de betaling moet voldoen en dit keer niet gedaan maar ik had ook niet door dat als je betaling niet voldaan was dat het hek niet open gaat.Twee keer geprobeerd en twee keer rood ipv van groen snel achter in de rij gestaan en toen bedacht ik kan gewoon de betaling nu doen en net als de baliemedewerker wilde vragen of hij mij kon helpen was mijn betaling geaccepteerd en kon ik door lopen.

Twee mannen uit mijn groep begrepen niet dat je op een knop moet drukken zodat de deur van zelf open gaat dus ik deed het en toen konden we naar binnen snel mij omgekleed althans mijn shirt,joggingbroek, kousen en schoenen uitgedaan mijn slippers aan en hop we moesten nog even wachten tot we naar binnen konden.Joey en Yvonne waren al aan het wachten op ons en toen vertelde ik Yvonne ik wil graag in het diepe bad blijven.

Vandaag waren Farid en zijn vrouwtje er niet ook Aukje was er niet maar er was wel een nieuwe jongeman vandaag en in Yvonne haar deel waren er maar drie mannen en één vrouw dus met zes mensen kregen we zwemles ik gingen banen zwemmen op de lange kant ik denk dat ik wel een stuk of tien banen heb gedaan en de borst en rug gaan nu ook wel stukken beter nog niet volledig maar ik ben dit meer aan het oefenen.

Hopelijk zijn de rest er volgende week weer bij Younes en Fatima mochten ook in het diepe proberen en vanaf volgende week blijft Fatima in het diepe dan zullen er vijf mensen daar zijn gaat nu ook daar wat drukker worden alleen het is niet standaard dat iedereen altijd komt maar Esther heeft er steeds meer plezier in en Marco jij zal wel heel trots op mij zijn vooral als ik ooit mijn diploma’s ga halen ik mis jou op zulke momenten maar het worden mooie herinneringen voor mij om later er op terug te kijken,

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *