Zwemles 11 januari

geplaatst in: verhalen | 0

Ik heb er weer helemaal zin in de eerste zwemles in het nieuwe jaar zo benieuwd of ik alles nog goed onder controle heb zwemmen zo gemist.

Om kwart voor zeven liep ik door het poortje en kleedde mij gelijk om nog even wachten tot de groep voor ons naar buiten komt daar zag ik twee bekende aankomen en daarna nog een bekende en toen kwam er een onbekende persoon en daarachter kwam er nog een bekende zo leuk om hun weer te zien en of het nou wel of niet mag we wenste elkaar nog een gelukkig nieuwjaar toe ook Yvonne wenste een gelukkig nieuwjaar.Zij controleerde of iedereen aanwezig was en daar kwam Joey aan hij wist niet of hij al binnen mocht komen (ivm de vrouwengroep voor ons).

Ik ging het water in en deed mijn schoolslag met goed uitdrijven en na de eerste keer ging het gelijk goed en ik was zo trots dat ik dacht mijn vertrouwen met het water is er nog steeds en was daar zo blij mee.Na mijn schoolslag deed ik borstcrawl en rugcrawl dat ging wel maar dat moet ik meer oefenen dat ga ik vanaf volgende week maar mee beginnen.Je zal wel denken ga jij zelf uitmaken wat jij doet dat klopt iedereen zwemt op zijn eigen niveau en ik wil borstcrawl en rugcrawl beter onder de knie krijgen dus dan oefen ik dat.

Omdat ik naar twee mannen kijk die in het 1.80 bad zwemmen vroeg Yvonne zou je dat willen proberen om daar te willen zwemmen en dat liet ik mij geen tweede keer vertellen en heb een heel rondje langs de kant gezwommen en dat in één keer zonder te stoppen Marco jij zal heel trots op mij zijn geweest daarna moest ik vijf sec drijven op mijn rug helemaal stil liggen en daarna drie slagen zwemmen en daarna 10 sec drijven als een zeester en dan weer zwemmen en nu op mijn buik gezicht in het water en de zelfde secondes als op mijn rug ik ben geslaagd voor het drijven zie je wel schat het lukt mij.

Daarna vroeg ik of ik mocht duiken in het diepe als een potlood naar beneden en ook dat ging perfect en nu duiken vanaf de kant in het water en dat ging goed alleen kreeg ik veel water in mijn neus en dan gaat kleuter vragen stellen hoe ver is het gat en hoe diep is het dat ga ik ook nog een keer doen.

Ik ben zo trots met wat ik gepresteerd heb dat ik Bessie gelijk belde om het te vertellen ik ben zo gelukkig met wat ik vandaag gedaan heb en voel mij zo trots ik kon wel een gat in de lucht springen van blijdschap nog even zo doorgaan dan heb ik misschien een diploma op zak…….maar nu mijn bed in morgen weer vroeg op ik ben trots op mijn zelf kan wel duizend keer in herhalingen vervallen maar ik moet echt slapen Marco zou gezegd hebben ga er maar lekker van dromen en dat ga ik ook zeker doen trusten,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *