Zwemles 14 maart

geplaatst in: verhalen | 0

Joey is er niet en wie komt dan ons instructie’s geven maar ik ga weer met kleren aan zwemmen zal wel heel rustig zijn in het zwembad want de ramadan is begonnen deze week.In de vorige groep maar drie vrouwen en in onze groep was Astrid,Mees en ik er en het bad waar wij zwemmen was van 180 naar 140 gezet.

Ik was weer gekleed en omdat we niet mochten duiken liep ik het water in via het helling en wat was dat iets heel vreemds mijn broekje werd nat ik het voelde zo raar en daarna mijn shirt wat een raar en rot gevoel is dat zeg maar ik ging zwemmen eerst schoolslag daarna wat borstcrawl en vanaf de andere kant op mijn rug daarna rugcrawl het ging maar het voelde net als de vorige keer zwaar en lomp maar heb een goede baantjes gezwommen en voor we het wisten was de les over en dan uit het water wat voelt het of je één tot twee kilo mee het water uitnam maar dit is weer even iets anders.

Ik heb afgesproken om elke week met kleding aan te zwemmen om er echt aan te wennen want dat überhaupt met een badpak aan zwem is al een heel groot wonder en nu met kleding moet ik echt goed onder de knie krijgen want het lijkt iedere week wel zwaarder en zwaarder te worden en waar ik een probleem mee heb is dat ik bij borstcrawl met mijn hoofd in het water moet en als ik het even niet red dan raak ik in paniek en dan maak ik te snelle slagen en dan ben ik uitgeput maar nu had Yvonne gezegd om te oefen mijn gezicht in het water twee slagen en dan mijn hoofd om hoog en dan een rustige slag te maken het was wel moeilijk maar het ging wel aardig.

Volgende week is Yvonne er niet die moet ook een cursus volgen BHV en dan is Joey er wel alleen komt er iemand anders voor Yvonne in de plaats maar als er maar één persoon daar is dan wordt het echt een privé zwemles voor degene die komt.Ondanks ik vakantie heb ga ik wel lekker zwemmen fijne avond ik ga mijn bed in,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *