Zwemles 18 januari

geplaatst in: verhalen | 0

Ik ben steeds meer opgewonden van mijn zwemlessen en wil het niet gaan missen ondanks ik straks vakantie ga ik gewoon blijven zwemmen het is echt verrassend dat ik er zoveel plezier er aan beleef.Vorige week heb ik gedoken als een potlood en ook nog gedoken vanaf de kant zo diep mogelijk. Het drijven ging heel goed maar wil meer oefenen op borst en rugcrawl dat wil ik echt onder de knie krijgen zodat ik straks weer lekker op de Vlietland met de andere mee kan zwemmen.

Yvonne en Joey zijn super instructeurs die mij heel goed helpen dat ik echt een waterrat wordt ik ben zo blij,maar ook supertrots dat ik mij heb ingeschreven. Zal wel laten weten wat ik vandaag heb gedaan.Er waren twee nieuwe personen bij gekomen en toen gecontroleerd was wie er allemaal waren mochten we in het water maar het was koud maar na twee baantjes viel het wel weer mee ik mocht weer in het diepe bad twee rondjes langs de kant zwemmen het was echt leuk maar het ging goed omdat ik ook langer uitdrijf en een andere dame mocht het ook proberen en heb ook twee keer door het gat gezwommen ben ik trots en het duiken ging hartstikke goed en dat was wel een top stap voor mij en Joey zei:ā€zullen we ook proberen om de afstand van B te doen dat sloeg ik netjes af maar het borstcrawl gaat ook steeds beter rugcrawl gaat veel beter.

Marco zonder jou heb ik dit nooit gedaan dan zou het helpen van alle jaren voor niks geweest maar nu weet ik dat ik straks in de zomer weer lekker mee kan zwemmen met Nico,Rob en Mariam en die zullen wel versteld staan als ik straks rustiger aan zwem kan niet wachten tot volgende week maar het moet super trots op mezelf,

Liefst EstheršŸ˜˜

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *