Zwemles 25 april

geplaatst in: verhalen | 0

Ben lekker even op de bank in slaap gevallen niet heel lang maar een uurtje of twee kan er weer lekker tegen aan.Benieuwd met wie ik vandaag ga zwemmen vorige week was het reuze gezellig vooral omdat we op een pop mochten duiken was echt een mooie ervaring.

Was er om 18:45 naar de kleedkamers mij omgekleed en dan bedoel mijn shirt,korte broek en waterschoenen aan en dan wachten de komen druppelsgewijs binnen Zeda,Lucky,Auke en ik daarna nog twee was echt weer niet veel ik persoonlijk vind het zwemmen geweldig en wil zelfs geen zwemles missen zal wat worden in de zomer vakantie dan moet ik echt oefeningen op de Vlietland om in conditie te blijven en mijn slagen goed te blijven beoefenen gelukkig zijn er veel zwemmers daar en dan mijn vertrouwen in mezelf hebben zal eerst wat worden denk ik maar daar wil ik nog niet over nadenken.

Had net als vorige week vier keer door het gat gedoken eerst schoolslag,daarna rugslag,borstcrawl en rugcrawl daarna zei Joey;”volgens mij was jou laatste duik plat op je buik”,dus ik antwoordde:”nee ik ging echt heel diep en door het gat”,nou zei Joey;”doe het dan nog een keer kan ik zien of je echt heel diep gaat”…….met tegenzin deed ik het en hij lachen omdat ik voor de vijfde keer door het gat ging.

Zonder Fadie is het best saai want met hem kan ik wedstrijd zwemmen en die andere twee die in het 180 bad zitten niet beide durven ze niet te duiken en beide durven niet met hun gezicht in het water wat dat voor mij heel moeilijk maakt de één zwemt langs de kant wat duiken door het gat moeilijk maakt en ik moet wachten of zij moet wachten en met borstcrawl steek ik over de korte kant over waar ik die ander in de weg zwem.

Eigenlijk ben ik de enige die pas negentien lessen heeft gehad en dan al zo ver is.In het 130 bad zijn er twee die pas in maart zijn begonnen en de rest zitten er al meer dan anderhalf jaar en drie zitten nog in het 130 bad en twee zitten in het 180 bad.Ik denk dat ik misschien de enige ben straks met twee diploma’s op zak en moet ik echt ervan af want diploma C wordt niet gegeven voor volwassen maar nu even niet over dat na gaan denken Esther geniet er nu nog maar van.

Mis Yvonne wel maar straks twee weken vrij ivm met voorjaarsvakantie en Hemelvaartsdag dan wordt het pas weer op 16 mei weet nu al van mezelf dat die twee weken mij weer even onzeker gaan maken maar daar wil ik nu niet aan gaan denken ik ga die twee weken het zwemmen heel erg missen is toch een soort uitje van mij. Mensen geniet van jullie Koningsdag dat ga ik zeker weten doen,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *