Zwemles 4 april

geplaatst in: verhalen | 0

Vandaag hoop ik toch dat die andere ook weer eens komen want alleen is maar alleen. Ik was er tien minuten voor de les begon en wat was het fijn om een bekende bij het 180 bad te hebben.Ik was weer eens ondeugend zag van die aqua dumbbells en had ze vast en zei heel stoer:”hier zit geen gewicht aan kan ze zo liften”…….en Joey zei:”moet je er maar even mee zwemmen dan zijn ze niet meer licht hoor”……en deze stoere meid stapte het water met in beide handen een aqua dumbbells en ik zwom ermee de eerste twee slagen gingen heel goed maar de rest was niet om vol te houden heel snel heb ik ze aan de kant gegooid en ging gewoon maar weer zwemmen.

Met wat aanwijzingen deed ik drijven op mijn rug vanaf de kant afzetten vijf tellen drijven dan vijf beenslagen en dan tien tellen drijven dan weer vijf beenslagen en dan weer tien tellen drijven maar omdat ik niet geen tellen voelde ik mij naar beneden zakken en wilde mij snel omdraaien en kreeg zoveel water in mijn neus en wat mij even een paniekaanval gaf maar herstelde gelukkig weer snel.Daarna deed ik het op mijn buik vijf slagen en tien tellen dat was iets moeilijker en daarna heb ik dit drie keer herhaalt en volgens Joey zag het er perfect uit.

Wat ik wel merk aan mijn zelf is dat ik graag hoor of ik iets goed doe zo ook met borst en rugcrawl en het klinkt misschien kinderachtig maar het doet mij goed om te horen als ik het goed doe en nu hou ik mijn kin dichter naar mijn borst toe dan merk ik dat ik niet zoveel water over mijn gezicht voel en ik merk dat het zwemmen steeds beter gaat raak niet meer zo snel uitgeput en dat is voor mij een heel goed teken.

Kan nog steeds geen foto’s plaatsen maar misschien lukt het met alleen een link ik ga het proberen want ik heb weer eens grappig laten fotograferen.

https://photos.app.goo.gl/RK3yn8hafq9Lvfq67

Nou had even tijd en heb een tijdje met Glenn gekletst voor ik rond acht naar huis red straks lekker dromen over mijn zwemles maar voor nu wens ik jullie een fijne avond en welterusten voor straks,

Liefst Esther😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *