Zwemmen en dompelen

geplaatst in: verhalen | 0

Zelfs in de schaduw is het warm maar we klagen niet even net met Jan gezwommen en vandaag voor het eerst mijn zwem handschoenen uitgeprobeerd Melanie die vond ze wel handig ik zelfs nog nooit gebruikt.

Ik zelf merk dat ik langzaam mijn slagen doe,maar meer dan de helft schoolslag gedaan en het laatste stukje op mijn rug. Ik moet nog meer proberen rustig aan te zwemmen ben voor ik aan kapot en dat is zeker niet de bedoeling.

Even heerlijk gelegen toen kwam Raymond en Herman nog eraan eigenlijk is het altijd gezellig soms hebben we serieuze gesprek maar vaak ook onzin.

Lekker broodje makreel gegeten Marco en ik echt visliefhebbers dus bij de Aldi in de aanbieding en vanmorgen schoongemaakt en tja,het kan gebeuren dat ik een graatje of tig ben vergeten maar dat is mijn vergeven🤣🤣.

Twee ronde ben ik met Nico gaan doen en ook hij zei:”je zwemt hartstikke goed alleen je hoef niet snel te gaan”. Volgens beide kenners oefening baart kunst elke dag als het mooi weer is oefenen dan gaat het vanzelf en daar vertrouw ik maar op.

Joost en Nienke kwamen ook nog ze maakte hun avondeten aardappelpartjes,kipfilet en sperziebonen zag er niet alleen heerlijk uit maar het rook ook nog eens heerlijk. Niet lang daarna begon het te druppelen en rond tien over zeven hadden we alles ingepakt en hup naar huis.

Maar wat gaan we eten nou lekkere bitterballen op brood eigenlijk heb je deze warmte niet veel honger maar deze snack gaat er wel in.

Fijne vrijdag bijna weekend😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *