11 mei strandwandeling

geplaatst in: verhalen | 0

Was rond zeven uur wakker heerlijk gedoucht en toen lekker naar het strand er lagen al wat gekken in zwemkleding en de zon was er nog niet het was niet bewolkt ofzo.

Probeerde een bonte kraai vast te leggen maar die was wat ver en een arabische buulbuul dat is een vogel met een gele kont.

En wat zag ik nog meer een sportarea en een katten huis er lopen hier best veel rond.Een mooie fontein en bij het handdoeken huisje hebben ze weer mooie decoratie staan.

Gaan zo rond negen uur ontbijten wat ga ik nu weer nemen:

Fleatbread met kaas croissant met jam scrabble egg spiegelei en drie geroosterd brood.
Tegenover de wc een schoenpoets apparaat
Bij de bazaar Sherk en zijn vrouw

Toen op het strand gelegen tot de zon achter de wolken ging viel weer een paar uur in slaap.

Van de voorkant van de steiger zie je best veel en ook leuk om te fotograferen hebben daarna ergens anders gegeten ze noemen het de snack restaurant.

Je had minder keus dan bij het grote restaurant maar het was lekker.Even een hamburger met patat en daarna een rijstepap die zij even flamberen denk ik, maar het was heerlijk zo genoten van dit dessert.

Je heb op de route van hotel naar strand allemaal eettentje waar je wat van kan pakken van vega tot junkfood,ook komt er een ijskar voorbij bij het zwembad en daar kan je uit verschillende soorten kiezen. Mocht ik op tijd maak ik er een foto van.

Vanavond krijgen gala Night bij het zwembad begonnen al met de ligbedden op te ruimen om alles in orde te maken ben benieuwd hoe het zal zijn.

Eerst straks lekker dineren kijken wat ik nu weer neem:

Mooie decoratie’s maken ze van sommige eten.Omdat het gala Night is zijn de serveerster en serveerders allemaal in het zwart gekleed en op hun t-shirt gala Night gedrukt.Om tien voor negen zaten we te wachten op de show met drones werden welkom geheten.

Dit was het enige wat leuk was van de show de andere optredens waren echt langdradig dus besloten we na vier optredens ons te verplaatsen naar een terras en later naar een Night club

Rond half één lagen we in bed welterusten allemaal slaap lekker,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *