16 Januari 1995

geplaatst in: verhalen | 0

26 jaar geleden werd jij geboren Rudolf Rodrigo Sodeike (Robby)wat was jij een mooi en rustig jochie ik had het al moeder best makkelijk na je laatste voeding sliep je tot de volgende ochtend.

Toen je ouder werd kon jij altijd een lach op mijn gezicht toveren door de grappen die je uit haalde nog steeds was je een makkelijk puber ik ben echt trots om jou moeder te mogen zijn.

Mijn oude huis in Amsterdam hier kreeg jij je eigen kamer niet meer hoeven te delen je eerste vriendinnetje die jij heel stoer vertelde als ik met mijn moeder wil knuffelen hoef jij niet jaloers te worden want weet een ding ik heb maar een moeder en dat is zij,als ik die woorden nog hoor nagalmen krijg ik nog steeds tranen in mijn ogen.

Zo trots op jou hier bij je diploma uitreiking en dan ging je verder studeren niet alleen stond ik hier aan de zijlijn maar elke wedstrijd die jij moest voetballen zelfs bij de trainingen was ik aanwezig deden alles samen.

Zie hem zitten een jaar later zijn rijbewijs in een keer gehaald deed je beter dan je moeder trots op jou.

Lieve Robby,

Vandaag ben je niet meer die kleine jongen die zo van knuffelen,stoeien hield. Ik denk dat je misschien anderhalve kop groter bent als ik. Een volwassen jongeman ben je nu al. Lieverd van harte gefeliciteerd met je verjaardag,hopelijk komen al je wensen uit voor nu en in de toekomst. Ondanks we geen contact hebben blijf je altijd in mijn gedachte en hart.

Ik hou van jou,ondanks we geen contact hebben blijf je altijd in mijn gedachte en hart.

Liefst je moeder😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *