19 oktober 2020

geplaatst in: verhalen | 4

Lieve mama,

Als we richting de maand oktober gaan dan ben ik vaak onrustig omdat jou verjaardag nadert en ik jouw nog steeds mis. Weet dat ik hele mooie herinneren aan jou heb op je verjaardag wilde het liefst al je kinderen om je heen en bij jou ging het niet erom wat je kreeg maar om te zien hoe lekker je kinderen smulde van al het lekkers. Al vroeg in de ochtend legde de laatste hand aan het eten en als we er waren kwam het op tafel als een moederkloek overzag je of we wel genoeg aten,ondanks we min of meer volwassen waren.

Je was een groot AJAX fan want als ze moesten spelen zat je gespannen voor de buis net zoals met AndrΓ© van Duin. Je was een vrouw die snel tevreden was een bos bloemen dat vond je genoeg om verwend mee te worden.

Mama daarom met een mooi bosje bloemen zal ik jou verjaardag herinneren.

Hou van jou mama en mis je nog steedsπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹

4 reacties

  1. Trudy

    Zo lief, zo herkenbaar, mijn mama was geboren op 22 oktober, dus ik voel wat je bedoelt. Je mama is zo knap.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *