24 november 2010

geplaatst in: verhalen | 0

Het is (was) onze dag waarop wij onze eerste afspraak hadden dit jaar gedenk ik die dag alleen geen mooie bos bloemen(of ik doe het wel)geen mooie kaart die ik via greetz heb besteld met een eigen gemaakte gedicht erin geen gebakje na ons avondeten.Wat moet ik met de datum waar wij elkaar hebben ontmoet voor het eerst een kennis gemaakt. Zoveel gesproken en gelachen

We zouden op 24-11-2010 13 jaar samen zijn gevierd hebben en dan kocht ik een mooie kaart met een zelf gemaakte gedicht maar vandaag zal ik alleen maar aan ons samen zijn denken voor mij heeft deze datum geen feest stemming meer zonder jou is het niks aan we hadden altijd een gebakje na het avondeten maar dat heb ik ook overgeslagen.

Ik heb wel een mooie bos bloemen gekocht eigenlijk een dag van tevoren want dan kan ik hem hier nog laten zien.De eenzaam is af en toe nog voelbaar maar ik probeer van elke dag een vrolijke dag te maken een dag niet gelachen,is een dag niet geleefd deze vlieger gaat bij niet meer op probeer van elke dag te genieten of het mijn laatste dag is en daar hoort lachen en veel humor erbij. Marco soms hoor ik jou stem in mijn oren klinken dan verschijnt er een grote en brede glimlach op mijn gezicht.En waar ik ook ben dan voel ik jou aanwezigheid en dan weet ik wat jij denkt.Soms hoor en zie ik jou op mijn netvlies en dan lijkt het wel of ik door jou ogen dingen zie.Jouw laatste woorden waren dat jij voortleefde in mij en dat als men tot mij sprak zij ook tegen jou spraken wat nu zijn we niet meer samen te zien maar we zijn nog steeds samen alleen jij leeft in mij.

Dus deze datum kan ik echt nooit meer vergeten want het zijn ook de postcode van Bodegraven dus die blijven mij altijd bij. Marco untill we meet again love you 😘 😘,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *