3 mooie dagen 1 regendag

geplaatst in: verhalen | 0

Gisteren 18 juni kon ik weer gewoon mijn lekkerbekken bij Abram halen want meneer had vorige week een vrije dag genomen en moesten we uitwijken naar van Toorn. Broodjes gehaald en toen ik terug kwam konden we gelijk vertrekken naar de Vlietland en alvast een broodje eten.

Maar Abram moest het even goed maken dus ik kreeg vier stukjes warme kibbeling die hij speciaal voor mij gebakken heeft wat een schat hè.

Iedereen op het veld vroeg aan ons durven jullie weer gewoon op dit plekje te leggen niet bang om weggestuurd te worden dat was een dag daarvoor geweest omdat wij op het veld lagen met Sjaak terwijl hij achter het veld met het bord moet gaan liggen.

We weten het,maar daar heb je zon tot uiterlijk vijf uur en dan zit je in de schaduw wat wil mag is dat hij daar wel weer los mag dus dan hoeft hij niet aangelijnd te blijven. Maar ze werken daar niet echt op één lijn in de gemeente Leidschendam/Voorschoten want bij de één handhaver wordt het gedocht en zelfs door de politie die daar een kijkje komt nemen ook.

Maar Maja moet werken dan komen ze wat later en dan is er bijna geen controle want na vijf/zes uur dan gaan bepaalde stelletjes los. Nou ben ik ook geen heilige dus van mij zullen geen problemen ondervinden en wij bemoeien ons er niet mee.

Ik heb weer heerlijk gewandeld en Marco en Maja vroegen zich wel af hoe lang is die al weg zeg.

Maar het is heerlijk weer en op sommige plekken kan je lekker filmen het is echt mooi waar wij zitten veel boten op het water en op sommige plekken kan Sjaak even badderen en ik zit er dan relaxt erbij.

Het was echt drukker dan normaal op een zaterdag en zo blij weer andere bekende te zien en we hebben zo vaak gedompeld om maar even af te koelen en wat hebben we weer genoten iedere keer lijkt het op een mini vakantie dus dat wordt weer aan het werk maandag en dan op naar de volgende mooie dagen.

Zondag wachten tot Edwin langs komt om het lek te repareren tot blogs,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *