30-04-2018

geplaatst in: verhalen | 3

Wat gaat de tijd hard,het lijkt ieder jaar sneller en sneller te gaan. Het weer is somber het regent en ik ben heel benieuwd hoe de ALDI is geworden……afgelopen zaterdag was de heropening maar ik was zo moe van het werken dat ik er niet naar toe ben gegaan.

Ze hadden die ingang versierd met ballonnen en het zag er zo ruim uit je kan nu ook verse broodjes krijgen en je eigen brood snijden en inpakken,de koelgedeelte is nu naar de wanden verhuisd,je moet altijd even wennen waar alles weer staat maar het is er wel mooier op geworden. Toen ik ging tanken kwam ik een srv wagen tegen die zijn uit de grote steden al uit beeld hier hebben ze hem nog wel handig als je ouder wordt en de deur niet meer echt uitkan dan komen ze gewoon langs de deur en ze hebben ook nog een groente/aardappelman die komt ook een keer in de week langs.
img_0733img_0734

Ik had op de blog van Miss Do It All een recept gezien en dacht dat ziet er lekker uit
dat wil ik eens uitproberen en kocht alle ingredieten ervoor en ging aan de slag.
Ik ben misschien een hele rare want als ik het maak wil ik het gelijk eten en zo heb ik gelijk een bord opgeschept,had nog groente van gisteren over en heb dat ook maar gelijk op gemaakt.
img_0735Het is Chinese kool stamppot met shoarma kipfilet alleen heb er ook nog wat extra kruiden bijgedaan en ik smaakte heerlijk,alleen mijn man is niet gek op kipfilet maar de stamppot vond hij heerlijk………..ja ik hou er erg van dat mijn eten verzuipt in de jus.
Dank je wel Miss Do It All voor het delen van dit recept……
Liefste Esther

3 reacties

  1. rietepietz

    Voor ouderen is zo’n SRV wagen een zegen. Ik zie er hier in het “dorp”nog wel regelmatig een bij de bejaardenhuizen. Maar veel bejaarden kunnen nog met een scootmobiel zelf naar het dorp.Daar zit ook een kleine Aldi . die nodig eens op de schop zou moeten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *