31-03-2018

geplaatst in: verhalen | 0

Zaterdagochtend in Amsterdam kom ik via de achterdeur aan en dacht wat een mooie volle maan,tijdens het rijden dacht ik het lijkt al licht zo verlicht was het.
Ja het is een dag voor Pasen het zal wel heel druk worden mensen gaan toch veel inslaan.
Ik niet wij gaan lekker met zijn twee gourmetten en ik heb mijn boodschappen al binnen Manlief zal vandaag kruidenboter maken en dat vind ik lekkerder als het zelf gemaakt is.
Twee collega’s waren al om 5 uur begonnen en ik moest er pas om half zes zijn,maar ik kom altijd eerder aan,mijn ene collega Mariella was bezig om de diepvries op te ruimen en ineens hoor ik een gegil……….zie ik haar stapel dozen zo omvallen dat kwam al omdat het zo scheef stond als de toren van Pisa.
Om 8 uur komen de eerste klanten binnen en gelukkig was alles voor die tijd al bakken schoon gemaakt en daarna konden we alle gebakken broodjes erin vullen zo laat de drukte maar komen.
Het was echt een drukte van jewelster en op een geven moment kwam er een klant met haar dochtertje bij de broodafdeling en vroeg of ze even gebruik kon maken van de toilet,zelf kon ik niet weg dus ik stuurde een andere medewerker mee met de klant.
Ik was nog zo druk met opzetten en bakken toen er een collega van de kassa kwam en legde twee bossen tulpen voor mij neer.
Ik keek naar haar en zij zei die krijg je van de klant die naar de toilet is geweest omdat ze het lief vond.
Ik had het even gemeld bij de SM dat ik bloemen had gehad en heb ze even in het water gezet bij de sigarettenbalie.
Ja,omdat ik zo een haast had vergat ik ze maar onderweg dacht ik eraan en ben toen terug gereden om ze op te halen.
Thuis heeft mijn schat ze mooi in een vaas gezet………

Dank U wel lieve klant voor de mooie tulpen……..
Liefste Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *