33 jaar bij AH

geplaatst in: verhalen | 2

Precies vandaag ben 33 jaar bij AH in dienst en ik heb een beetje gekeken hoeveel bedrijfsleiders ik in totaal al heb gehad. Het zijn er 13 verschillende bedrijfsleiders ik was ontzettend benieuwd of ik nog wat namen kende maar heb wat oude collega’s gevraagd zodoende weet ik het nu.

Maar ik heb vandaag een dag vrij genomen om te relaxen en waar kan je dat het beste doen tuurlijk in de sauna. Had nog sauna kaartjes gewonnen dus gelijk gereserveerd in leiden.

Ik las op de website dat het midden in het centrum zat en wel op de twaalfde verdieping,we kende beide deze sauna niet dus we waren benieuwd.

We moesten parkeren in de garage onder de sauna en omdat het nergens aangegeven was had Marco het even gevraagd aan een man die naar de liften liep en ja hoor we moesten gewoon achter hem aan.In de hal van de liften zag je het wel staan en in de lift kon je het ook meteen zien.Bij de receptie melden en kregen we ons bandje voor de locker meteen ons omgekleed of eigenlijk uitgekleed en op de muren hingen de plattegrond,het is niet heel groot maar je heb veel gangen waar de sauna’s zich begeven.

Eerst lekker gedoucht en toen zijn we naar de mint stoomcabine gegaan heerlijk hoor het was er goed heet dus ik bleef op de laagste level zitten,daarna zijn de kelo sauna ingegaan want die zaten dichtbij elkaar die was minder heet.

We zijn toen naar de kruidentempel gegaan maar we hoorde veel geborrel maar geen kruid te bespeuren roken konden we op het dakterras doen alleen ze hebben geen overkapping dus je staat in de regen en natte sneeuw te roken.

Maar snel naar binnen en lekker opwarmen in de kleurensauna en daarna de 95• graden sauna die waren super warm en daarna zijn we gaan scrubben en daar wordt je huidje zo zacht van. We zijn nooit naar rustruimtes geweest in sauna maar het is echt een aanrader om even een break te nemen,we waren even lekker ingedut en nu beginnen onze buikjes te knorren en we nemen de trap om in het restaurant iets te nuttigen.

Marco nam zeven up en ik ice tea en als eten had Marco Tostado zalm en ik had een wrap carpaccio het was even iets te weinig voor ons beide dus besloten we Bourgondische kroketten erbij te nemen met brood,we zijn verzadigd. Even een rookpauze voor we verder gaan en nu snel weer de warme mint stoomcabine in lekker opwarmen en de laatste sauna hebben we ook gedaan de panoramasauna daar het je de best uitzicht ooit. Je kijkt over heel Leiden en waar je rookt kijk je uit op het Centraal station ook een prachtig gezicht. De enige sauna waar we bijna nooit in gaan is de infrarood sauna dat vinden we super saai het is er niet warm en je zit op krukjes naar de infrarood te kijken.

We hebben nog even in de stilte ruimte gelegen of ik heb meer geslapen lekker knus in een tweepersoons hangmat lekker hoor. We hebben lekker nog gezwommen en in het bubbelbad gezeten en toen hadden we het wel gehad.

Laatste rond mint stoomcabine en dan naar de kleedkamers,erg druk voor je bij je locker kunt maar nu nog alleen afrekenen en hup naar huis.

Thuis aangekomen lekker een kop thee genomen en een stuk appelstrudel die we nog over hadden van gisterenNou nu mijn bedje in ben al lekker rozig Weltrusten💋

2 reacties

  1. Hans

    Ik heb 23 1/2 jaar bij die baas gewerkt, eerst bij één van de werkmaatschappijen, later als onderdeel van AH Hoofdkantoor. Na de vele reorganisaties, toen de Heijnen – zeer sociale mensen – waren verdwenen, was het de beurt aan onze afdeling, waarna het na al die jaren voor mij voorbij was bij AH. Daarmee met bepaald niet prettige gevoelens er uitgegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *