38 jaar bij ahold 4 februari

geplaatst in: verhalen | 0

Wat vliegt de tijd zeg vandaag 4 februari ben ik 38 jaar in dienst van Albert Heijn wat een mijlpaal en op de laatste dagen van Marco zijn leven had ik het er nog over straks ben ik 40 jaar in dienst en wie gaat er met mij mee vroeg ik met tranen die over mijn wangen stroomde en Marco zei alleen:”schat ik ben voor altijd bij jou,ondanks je mij niet ziet of voelt”.En eerlijk ik heb de laatste maanden dat ik op bed lig en dan lijkt het wel of iemand steeds wat tikjes op mijn kont en nu denk ik ja Marco is nog steeds bij mij.

Wat ga ik deze dag doen lekker uiteten met een oud collega Nanny het valt op een zondag dus alle tijd.Was rond half tien naar bed gegaan en om half zes gingen mijn oogkleppen langzaam open en ik dacht even blijven maar om zes uur zat ik beneden met warm kop thee en ik moet eerlijk bekennen mijn vloer voelt niet meer heel koud komt misschien ook dat het niet meer zo koud is.

Het vooruitzicht om iets leuks te doen samen met een persoon die je heel dichtbij staat geeft mij een heerlijk gevoel en ik heb er zo’n zin in.Ik had afgesproken rond 12:30 bij Nanny thuis en dan konden we met auto of lopend maar toen ik aan kwam werd ik hartelijk begroet door haar twee Sharpei’s wat zijn het schattige honden en dan even op de bank geploft wat we keken of het droog bleef maar toch rond tien voor twaalf met de auto daar naar toe gegaan. Joseph aan de poel bar-bistro dat ligt aan het Westeinderplassen echt schitterende locatie en toen we aankwamen en vertelde dat er gereserveerd was mochten we een mooi plekje uitzoeken en ik zal je vertellen de zitjes er was een bank en twee sjieke stoelen en ze zaten heerlijk.We namen plaats en hadden beide een cola zero besteld en daarna op de menu kaart zitten kijken thuis had ik via de link gekeken en zag het broodje van de week en we waren beide daar nieuwsgierig naar en vroegen wat het precies was het heette Croque-monsieur en met de uitleg van serveerster hadden we er best trek in.

Klik op deze foto 👆👆

We hebben heerlijk gesmuld en na het eten nam Nanny gember thee en ik een appel pie latte ja elke keer een andere smaak latte ik vind het echt lekker al die verschillende smaken na het eten zijn we naar Nanny haar huis gegaan en gezellig zitten kletsen tot Nanny mij vroeg blijf je hier eten en ik wist het even niet met wat over en weer praten en vragen ben ik ook nog blijven eten samen naar de Chinees bamboehof geweest een combi gerecht gehaald van Babi Pangang en Foe Yong Hai met Bami.We hebben zoveel zitten kletsen dat we niet echt in de gaten hoe laat het was je kent het spreuk hè gezelligheid,kent geen tijd.

Om tien uur namen we afscheid het was weer een gezellige dagje geweest dank je wel.Ik ben jou zo dankbaar de vriendschap dat ik met jou heb……..

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *