Aanloop tot de musical

geplaatst in: verhalen | 0

Om half zeven lag ik bad te dobberen nerveus of de tegenpartij wel komt om de schadeformulier in te vullen en exact om half tien stond Pieter voor het hek. Marco en Pieter waren zo gezellig aan het kletsen blijken zij een Thais restaurant te hebben in Leidschendam,zijn vouw is een Thaise Marco vroeg of hij een visitekaartje had en misschien gaan we daar een keer dineren.

Toen naar Brood &Ko gegaan om mijn eerste cadeaukaart in te wisselen gebak en broodjes gehaald dan nog een uurtje geslapen en rond de klok van half vier gaan rijden Marco gaat voor het eerst achter het stuur en mijn autootje naar Katwijk aan zee het was best druk op de weg en we gaan nu even kijken wat we gaan eten en kleuter mag uitzoeken of althans Marco geeft een suggestie. Hij zag een pannenkoekenboerderij en daar aangekomen dachten we kunnen buiten in het zonnetje een hapje eten maar Joyce onze serveerster zei straks om vijf sluiten we dit af en dan kunnen jullie binnen eten of gaan jullie direct binnen zitten.

Overal weer foto’s van geschoten en nu weer alles kunnen plaatsen wat een genot zeg. We hebben eerst wat gedronken Marco een chocomelk en ik een cola en vijf voor vijf ging ik een plekje binnen uitzoeken buiten hadden we tafel 61 en binnen tafel 21.

Toen drukte Marco op de serviceknop om te bestellen beide namen het biggetje dat is een pizza pannenkoek met ananas,ham en kaas die nog onder de grill gaat. Stond versteld te kijken dat ik die hele pannenkoek op had,Marco was vol had nog een klein stukje over,we namen nog iets warms ik thee,Marco een cappuccino en rond kwart voor zes gingen we naar de hangar waar de musical werd getoond

Eerst onze parkeerkaart laten zien en toen kregen we een plek toegewezen en dan lopen naar de hangar zelf.

Liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *