Aardig wat sneeuw gevallen

geplaatst in: verhalen | 1

Ik ging rond drie naar de toilet en zag al het sneeuw al liggen,Marco zei:”kleuter je gaat nog even slapen”. Met veel tegenzin stapte ik weer in bed en rond kwart over zes moest ik echt eruit want ik wil foto’s maken,natuurlijk kan dat ook om negen of tien uur maar ik stond toch op. Op Facebook verschenen al die eerste foto’s van vrienden die hun sneeuw showde.

Wat een mooi gezicht,ben blij met mijn tuin want daar wordt de sneeuw alleen vertrapt door mij. Straks foto’s maken als het daglicht wordt.

Even op de tafel gemeten hoeveel daar op gevallen is dat is wel meer dan afgelopen keren,kan met het sneeuw wel een goede sneeuwpop maken alleen ik ben een echt koukleum dus blijf heerlijk binnen zitten.

Er lopen veel ouders die hun kinderen voortrokken met een slee,hier in Bodegraven heb je een heuvel waar ze dan vanaf kunnen glijden,vroeger gingen wij ook van helling af glijden maar die was niet hoog. Al het sneeuw in onze tuin is zo mooi onaangeroerd zelfs de vogels wagen zich er niet. Maandag ben ik moet bloed prikken voor mijn halfjaar controle dan kan ik nog een dag genieten van de sneeuw.

Het weekend loop ten einde,fijne maandag gewenst😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *