Abram de visboer verrassen

geplaatst in: verhalen | 0

Als ik iets in mijn hoofd heb,moet dat ook gebeuren. Ik vertelde manlief wat ik van plan was om Abram de visboer een lekker doos Merci te geven voor alle kibbeling die ik kreeg om op te peuzelen. Ingepakt en een kerstkaart erbij gestopt. Met de woorden merci voor het vissie.

Hoopte dat die drie mannen er niet waren zodat zij het niet zagen en ik had geluk was er alleen mijn lekkerbekken lagen al in de olie toen Abram zijn kaart las. Toen kwam er een klant aan die vijf haringen wilde en tevens de vraag had of hij ook de vis glutenvrij had,daar moest Abram helaas nee op antwoorden en legde uit dat het voor hem wat moeilijker was doordat hij maar twee pannen had om zijn vis in te bakken,de klant bedankte hem vriendelijk en nam haar vijf haringen mee.

Ondertussen had ik al mijn kibbeling gehad.

Terwijl ik hem opsmikkelde maakte Abram zijn cadeau open en zag dat hij merci had gekregen bedankte mij en zei:”zondagmiddag als ik mijn koffie drink dan denk ik aan jou Petra😉Esther.

Abram heeft ook een trouwe viervoeter die zijn vis op een manier wil hebben en dat is zo rauw mogelijk.

Nadat ik mijn vis betaald had begreep dat Abram aankomende zaterdag voor het laatst komt en dan zien we hem pas weer in het nieuwe jaar.

Voor nu fijne weekend geniet ervan en houdt u aan de corona maatregelen😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *