Afgesloten

geplaatst in: verhalen | 1

Al bijna twee weken werd er aangegeven dat de N11 tussen 12 juni om 20:00 tot 13 juni 14:00 uur afgesloten werd. Zaterdagavond dat wij rond negen weg gingen moesten we al omrijden en Marco dacht zondagochtend en dan bedoel ik echt in ochtend. Want om half acht stond ik naast het bed met de vraag:”sta je op”.

Dus om negen uur reden we weg en voor de afrit was er een wegversperring.

Hoe dichter bij de afrit zag steeds meer waar wij heen geleid werden.

Dus ik begon al een planning in mijn hoofd te maken welke kant makkelijker was om op de Vlietlanden te komen.

Ze hebben zoveel aanwijzingen dat je er niet omheen kan.

Dus toen zei ik we moeten👉🏻op want ben slecht in links en rechts dus dan wijs ik met mijn handje waar Marco heen moet.

Die route langs Alpen aan de Rijn en Zoeterwoude is de vorig de normaal voor de N11 er kwam en rond half tien/tien uur waren we op het veld,geen kip te bekennen alles uitgestald en liggen maar.

Het water zat vol troebel maar met veel gezwaai om je heen kon je door lopen en dan even een duik nemen. Rond twaalf uur was het echt aardig druk geworden en super gezellig.

Ons avond eten bestond uit gebakken kip met krieltjes en vier seizoens salade en nog een beetje aardappelsalade en komkommer vandaag was restjes dag.

We krijgen veel mannen van niet Nederlandse afkomst die het nodig vinden om bij alleenstaande vrouwen aan te schuiven en dan gekleed te liggen vaak voelen deze vrouwen zich ongemakkelijk. Of ze zitten met een onderbroek aan en spelen met hun geslachtsdeel gelukkig vormen op zo’n veld één front en de mannen wijzen deze mannen er op aan om het veld te verlaten anders bellen de handhaving.

Gisteren waren er ook een stuk of drie,vier jongetjes van een jaar of dertien,veertien die dachten we lopen stoer langs al die blote mensen en toen werd ik even pissig en zei:”of je doet je broek uit of je vertrekt van het veld. Ze keken mij verbaasd aan en toen riep ik”:en nu wegwezen en rennen en nog harder rennen zei ik en weg waren ze”.

Ik ben vaak rustig maar ik vind het zo respectloos dat de niet Nederlandse afkomstige mede Nederland zo om gaat met onze privacy,wij vrouwen zijn geen koopwaar die je bekijkt en denk die vrouw ga ik even lastig vallen,vaak zitten ze op textielstrand met hun heel gezin die volgens mij niet weet wat zij uitspoken.

Tja,kan mij zo boos maken er over ben zelf een kleurling en hou mij aan de regels van het naakt recreëren laat elkaar in elkaar waarde. Laatst nog een heel discussie erover gehad met een niet Nederlandse afkomstige dame dat zij vind we leven met verschillende nationaliteiten en we moeten het respecteren dat hun liever geen blote vrouwen en mannen zien maar naakt stranden zitten vaak ver uit elkaar dus als jij er niet van hou blijf je toch op het textielstrand niemand zegt dat je ook het naaktstrand moet liggen. Nee,zij vond dat moet verboden worden nou ik was daar niet mee eens en zei je kan ook terug gaan waar je roots ligt want daar heb je het niet.

Sorry maar we leven hier in Nederland en wij respecteren iedereen,maar omgekeerd is dat vaak niet zo.

Rond half negen gingen we naar huis kon Marco nog de tweede helft van Nederland 🇳🇱 tegen Oekraïne 🇺🇦zien na bijna 95 minuten hebben ze gewonnen met 3-2 op naar de volgende rond. Dan wordt het Nederland 🇳🇱 tegen Oostenrijk 🇦🇹 dat wordt op 17 juni om 21:00 gespeeld.

Heerlijk mijn bed in want morgen gaan we bijtijds naar de Vlietlanden.

Liefst Esther😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *