Afspraak cyclus

geplaatst in: verhalen | 0

Om naar het afval station te mogen heb je een afspraak nodig om je grof vuil af te leveren dus ik heb hem gemaakt voor vrijdag tussen 11:30 en 11:45 zal ook wel mijn pas meenemen en straks alvast de auto vullen met wat ik weg wil brengen.

Ik mijn pas ook alvast erin gedaan en bij mij is altijd een grote stap om het te doen maar naar mate ik vaker een afspraak in plan dan wordt het wat simpeler weet ook niet hoe het werk daar heb van alles en nog wat in de auto gepropt.

Om kwart over elf stond ik bij de slagboom meldde mij daar en toen mijn pas over de scanner en de slagboom ging open ik zette mijn auto op een plek waar niemand daar last van had en dan sorteren elektra in een grote blauwe container.Container 1 is voor grofvuil dus mijn kussen kon daar in.

Container 3 is voor hout dat had ik ook bij mij ,container 4 is voor metaal en kunststof ook voor mij die had ik ook en container 6 was voor papier en karton dat had ik ineens toen die houten platen uit het plastic moest gaan halen.

Allemaal containers

En na mij kwamen er auto’s met aanhangers waar banken,witgoed spul in zaten ik was binnen no-time klaar nu weer een lading vullen en kijken wanneer ik dat kan brengen.

Hier moet je achter elkaar staan vanaf dit punt en gelukkig is het niet zo druk en hebben deze regeling ingevoerd maar beetje bij beetje wordt de garage ook weer leeg toch weer een begin gemaakt. Daarna drie zakken kleding weggebracht en toen wat boodschappen gedaan alvast voor de Pasen weet niet wat ik ga doen maar dat zie ik dan wel.

Pasen voor het eerst dan alleen vieren en met mijn schat in gedachten altijd een gedekte tafel voor hem klaar gezet. Maar zal kijken of ik zaterdag nog spul ga wegbrengen dat horen jullie dan wel,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *