Afspraak met een audicien

geplaatst in: verhalen | 0

Omdat de afspraak bij de audicien vorige week niet in hun agenda stond waren we vandaag weer richting Amersfoort gereden om nu mijn gehoorapparaat te halen.
Het was echt heel erg druk op de weg normaal als we rond half elf weg rijden is het niet druk maar de vakantie is begonnen en als je al die auto’s zie helemaal volgeladen dan krijg je toch wel even vakantie kriebels maar tja ik heb mijn vakantie er al op zitten…..
Zoals je in mijn vorige blogs kon lezen was ik lekker voor twee en een halve week naar Gambia gegaan…..het was een ongelofelijk mooi reis geweest,heb zo genoten.
Maar zeg even zelf als je al die carvaans,campers en auto’s zie dan wil je zo willen ruilen.

Maar ja ik ga voor mijn hoortoestel dus ik kan niet aan vakantie denken hou er maar over op Esther…….
Nou we waren ruim op tijd in Amersfoort en we liepen nog even want het was nog twintig minuten ook alle winkels waren nog dicht en voor we het door hadden waren we bijna te laat……..
We liepen Specsavers binnen en moesten nog even wachten tot we geholpen werden,
maar toen mochten we binnen komen en het was er lekker koel.
Even alles uitgelegd gekregen en dan kon het echte werk beginnen de kleur hadden we al nu werd alles in elkaar gezet en ik mocht zelf eerst proberen om het in mijn oor te doen het lukte best aardig alleen hij moest er nog even iets dieper in.
Wow er gaat een hele wereld voor mij open ik hoor mijn eigen stem wat klinkt hij heel erg raar en wat hoor ik nog meer zeg……
Mensen in de gang praten en best luid dus dat was echt een openbaring voor mij…..
Ik kon alleen maar glunderen van geluk…….en ze wou even met een programma kijken f hij juist was in gesteld
Ik kreeg zoveel informatie over het toestel als ik hem eruit haal dan de batterij klep openen zodat de batterij niet snel op raakt.
Ik kreeg te zien hoe je het moet schoonmaken en schoon moet houden en ik kreeg een mooi doosje waar hij in moet om hem schoon en droogte houden.
Met een zachte tandenborstel de gaatjes schoonmaken en met een vochtig doekje het trompetje schoonvegen.
Maar ik heb hem nu in hij gaat er voorlopig niet uit want het is een genot om weer meer te kunnen horen en niet steeds maar hoeven te vragen wat zeg je.
In de auto ook met de radio wat zachter kon ik beter horen het is geweldig zeg.
Ook even met ramen open en zachtjes muziek bellen dat ging ook perfect ik ben echt super blij ermee……..wat heb ik veel gemist zeg……moet alleen wennen aan iets in het oor en volgens Marco en de andere op vlietland kan je niet eens zien dat ik een hoortoestel in heb………maar mij maakt het niet uit hoor ik wil gewoon beter kunnen horen en wat een ander er van vind is hun probleem…..

 

Voor mijn collega’s het kunnen lezen dat ik een hoortoestel heb wil ik eerst zien wie het als eerst opvalt dat ik beter kan horen…….

Liefste Esther

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *