Afspraak met KNO arts

geplaatst in: verhalen | 0

Deze afspraak heb ik al een keer moeten verzetten om dat de dokter voor de uitslag niet aanwezig zou zijn maar ik moest afspraak met Specsevers ook verzetten omdat ik die daarna heb.Maar eindelijk krijg ik dan mijn gehoortest en natuurlijk is die weer veel te vroeg om 09:00 de afspraak in het groene hart ziekenhuis in Woerden en dan om 09:30 de afspraak met de dokter en dan heb ik even een rustpauze van een paar uur en dan om 13:30 heb de afspraak staan bij Specsevers ook in Woerden dus dat wordt een ontzettende drukke dag.

Nooit kom nooit te laat maar zo druk op de weg klein stuk van een kwartier bijna drie kwartier over gedaan over omleidingen en ben om 09:07 op plaats der bestemming kunnen zij mij verwijsbrief niet vinden. Ik werd binnen geroepen nam plaats en toen werd er met een otoscoop in mijn oren gekeken ik moest daarna een koptelefoon op worden allemaal piepjes laten horen en ik moest daar op reageren soms hard soms te zacht daarna een andere koptelefoon erbij waar één oor ruis kreeg en de andere piepjes en dan was bij elke test de afwisseling van oor daarna kwam spraak ook van hard naar zacht en omgekeerd en toen was deel één klaar ik mocht wachten in wachtkamer tot de dokter mij ging oproepen.En ik werd geroepen en daar kreeg ik te horen dat ik een mri-scan moet laten maken van mijn oren om te zien waarom er zo’n verschil is tussen mijn beide oren dus dat is even afwachten wanneer dat gebeurd.

Rond half twee heb ik een afspraak met de Auditien en dan krijg ik mijn nieuwe gehoortoestellen en tekst en uitleg hoe ik de app moet gebruiken en hoe alles werkt ze zijn kleiner dan mijn vorige maar voor mij beter omdat ik nu beter hiermee hoor dus daar ben ik wel superblij mee weet niet hoe het gaat op het werk maar morgen zullen we het mee maken.

Ik heb wel drie dozen gehad één van de gehoortoestellen,één voor de oplader en één voor het schoonmaak of droog apparaat ze staan op de lader je mag de stekker er niet uit halen als de toestellen erin zitten.Ik heb een borstel om ze schoon te vegen.

Mijn dag was van alleen heen en weer rijden naar Woerden en thuis doordat ik die verwijsbrief niet had moest ik die nog brengen anders vergoed de verzekering hem niet dus nu kon die medewerker het toch nog wijzigen daar was ik wel blij mee.

Over vijf jaar dan mag ik weer nieuwe kiezen maar ik ga te snel over drie weken moet terug naar Specsevers om te kijken of ze goed zijn en dan gaan mijn vijf jaar in. Ik ga ze drie weken uitproberen maar ben er nu al blij mee dus ik denk dat ik ze hou. Dit was weer een intensieve dag voor mij tot laters allemaal,

Liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *