Afspraak met oogarts

geplaatst in: verhalen | 0

Ben zo nerveus dat geen oog heb dicht gedaan zo onrustig was voor de uitslag van mijn bloed die ik geprikt heb moet vandaag hopelijk binnen zijn en dan maar hopen dat hij goed is. Dan heb ik nog dat mijn ogen worden gedruppeld ivm dat mijn pupillen te groot waren en zij hier door een extra test doen.

Maar gelukkig kan ik er naar toe lopen want mag na het druppel geen auto rijden vier uur lang,normaal heb ik mijn maatje om mij gerust te stellen en nu ben ik alleen en ik ben nog eigenwijs en koppig om toe te geven dat ik ontzettend bang ben voor de uitslagen ik kom misschien heel stoer over maar tril als een rietje van de angst.

Ben hier nog nooit boven geweest wel beneden om bloed te prikken en mijn apotheek zit er en raad eens alles werd mij ook gevraagd hoezo ik kom voor mijn ogen hoef niet al mijn gegevens noteren maar ja mocht plaats nemen mijn ogen worden gedruppeld dan 30 minuten wachten dan de test.Had niet verwacht dat het zo druk zou zijn zoveel wachtende voor mij.

Zijn je ogen gedruppeld gaat het brandalarm iedereen naar buiten wachten tot we weer naar binnen mogen.Tien minuten buiten gestaan tot het alarm afgezet kon worden de verpleegkundige maakte even foto’s omdat ik er om vroeg nu wachten op de dokter. Na het brandalarm was het schema door de war en moest ik langer. Wachten duurde even langer uiteindelijk kon ik naar de dokter en ook weer met een apparaat maar daar kon hij met de lamp mijn zenuw scheiden fijn om dat te weten.

Scheidlamp

Hij vond het wel grappig dat ik een foto wilde maken nu gaat dit in mijn dossier kleine vrouw met grote zenuwspieren in haar ogen dan hoeven ze niet meer extra onderzoek doen.Blij dat deze uitslag goed voor mij uit pakte nu op naar de volgende uitslag gehoortest kno arts.

Fijne avond,liefst Esther 😘

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *