Afspraak pedicure

geplaatst in: verhalen | 0

Ook weer zoiets Marco deed altijd mijn voeten vijlen en mijn nagels omdat ik last heb van kalknagels en soms zit er een druk op dat wil je niet weten de pijn wat dat geeft vooral bij mijn grote teen.

Nou zit er letterlijk een bij mij op de hoek en het heet fijne-voeten en vandaag dinsdag gebeld met wat zweterige handen vind dat vaak eng en daar heb ik mijn schat altijd voor gehad om belletjes te plegen maar nu moet ik dat toch zelf gaan doen iedere keer is dat een grote stap wel doen,niet doen en nu toch gedaan morgen woensdag ga ik daar naar toe benieuwd wat zij voor mij kan betekenen misschien ook even naar mijn voeten zelf kijken want overal eelt en kloven zal wel zien.

Met de kriebels in mijn buik kwam bij Anne-Irene aan zij was al binnen voelde mij heel erg welkom en toen ik mijn jas uit had gedaan kon ik plaats nemen mijn schoenen en sokken werden uitgedaan.Zij maakte mijn voeten schoon met denk ik een desinfecterende crème/olie ook tussen de tenen.

Daarna werden mijn nagels geknipt en werd er met elektrische nagelvijl en nagelfrees mijn kalk er af geslepen het was best een fijn gevoel en daarna werd er met desinfecterende crème alles schoon gemaakt en met een Schoondorp droog gemaakt en daarna werd er een lekkere crème op mijn voeten gesmeerd.Het was echt een hele fijne ervaring ik moest er €35,- voor betalen en denk dat ik er vaker gebruik van ga maken.

Dank je wel Anne-Irene voor de behandeling zo’n fijn gesprek gehad dat de tijd supersnel voorbij was mijn voetjes voelen heerlijk aan. Lieverd ik vergeet jou niet jij deed het ook fantastisch alleen nu moet toch iemand hebben die mijn voeten ook blijft verzorgen en dan maar betaald maar ben dik tevreden ermee,

Liefst Esther 😘

Geef een reactie