Afspraak staan pedicure

geplaatst in: verhalen | 0

Ook hier vond ik het weer eens tijd worden om mijn voetjes en nagels te laten verzorgen tja,moet nu wel iets anders vinden nu ik mijn man en verzorger heb verloren maar gelukkig zijn er mensen die dit als beroep doen en dat is wel erg fijn,heb wel vermeld dat ik nu onder diabetes val en of zij dat ook doet,gelukkig zij heeft ook een medische opleiding gedaan.

De afspraak staat voor 12 juni om 14:30 kan ik mooi mijn auto op de lader zetten en dat kleine stuk gaan lopen.Ik kwam daar binnen en vroeg mag ik een foto maken van de stoel waar ik in ga zitten dat mocht.

Toen vroeg Anne-Irene of ze een foto moest maken als ik op de stoel zat,ik zit er klaar voor hoor.

Nou met een schoonmaak spray maakte ze mijn foto schoon en daarna knipte ze mijn nagels en daarna met een vijl bij werken en ik vind het zo gezellig klets maar aan stuk door ik hoor Anne-Irene luistert en werkt ijverig door toen was ik klaar de tijd vliegt.

Dan komt er minder leuk nieuws en dat is Anne-Irene gaat er mee stoppen en nu moet ik op zoek naar een andere pedicure gelukkig wist zij er één ook heel dicht in de buurt want in september is het over vind het zo fijn bij haar maar wie weet als ze het gaat missen dan belt zij mij wel op beloofde ze maar nam afscheid van haar en wenste haar veel geluk met haar andere baan.

Nog wel een laatste foto gemaakt van een leuk beeldje die zij van haar ouders heeft gehad.

De laatste keer geweest bij Anne-Irene maar ik kom haar waarschijnlijk wel een keer in het dorp tegen maar wens haar in ieder geval heeft veel geluk met haar andere baan. Veel liefst Esther 😘

Share this content:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *